[VIDEO] Italiaans Europarlementair weet wel raad met gekregen Turkse chocolade

De Turken dachten een manier gevonden te hebben om het Europees parlement zoet te krijgen voor toetredingsgesprekken tussen de EU en Turkije. En dat zoet krijgen mag je dit keer wel erg letterlijk nemen. Ze gaven namelijk – niet lachen aub! – ieder Europees parlementslid een doos… chocolade. Of het met de beeltenis van Erdogan was, kunnen we niet bevestigen, maar bruin zagen ze in ieder geval wél.

Maar een alerte Italiaanse parlementair van dezelfde fractie als het Vlaams Belang liet aan iedereen verstaan wat de Turken konden met hun chocolade. En opeten was geen optie. Bekijk het zelf hieronder in het filmpje (helemaal op het einde volgt de climax). De man kreeg hiervoor weliswaar 10 dagen schorsing aan zijn been, maar dat is het minste van zijn zorgen!

One comment

Comments are closed.