Zoals bekend heeft de Turkse dictator Erdogan zijn leger bevolen een invasie uit te voeren in Noord-Syrië.  In het kielzog van het reguliere Turkse leger vecht een verzameling milities van Turkse afkomst, die doorgaans extreem islamistisch zijn.

Uit beelden en foto’s die nu bekend zijn gemaakt door de krant Daily Mail blijkt, dat deze Turkse rebellen oorlogsmisdaden begaan, en die ook zelf filmen en verspreiden via sociale media.

Op beelden is te zien hoe de Turkse schoften ongewapende en geboeide krijgsgevangenen eerst aan de camera tonen, en dan afmaken.

Er is blijkbaar nog niet veel veranderd: het Turkse leger deed hetzelfde met Griekse soldaten in Cyprus, bij de invasie van 1974.  Vele lichamen werden nooit teruggevonden.

Uit andere beelden blijken ook de gruwelijke details van de executie enkele dagen geleden van de Koerdische politica Hevrin Khalaf.  De vrouw werd verkracht, gestenigd, en tenslotte vermoord.

De oorlogsmisdaden, begaan door de Turkse milities, verbazen niet.  Ze werden net voor de invasie openlijk aangekondigd in filmpjes, waarin salafisten met opgeheven vingertje aankondigen dat ze bij de invasie van Noord-Syrië de ‘ongelovigen gaan onthoofden’.  Vanuit het NAVO-hoofdkwartier kwam geen reactie.

Turkije is nog steeds, met de steun van alle Vlaamse traditionele en linkse partijen, lid van de NAVO en kandidaat-lidstaat van de EU.  Turkije krijgt elk jaar zakken vol belastinggeld, ook uit Vlaanderen, in het kader van ‘pre-toetredingssteun’.

De link naar de volledige horrovideos is HIER te vinden.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Turkse rebellen filmen zelf hun oorlogsmisdaden: verkrachting, onthoofding, executies”

 1. Armand Armenier

  Zouden die stage gelopen hebben tijdens de Armeense Genocide ?

 2. Otto Ottomanofoob

  Verbaasd ? Ik niet, Ottomanen blijven immers “Ottomanen” en uiteraard tevens Muzelmannen, dus….

 3. Lagaet Franciscus Josepfus C.

  Graag een gewoon banknummer voor een storting op te doen; groetjes.

  Dat vind je hier: https://reactnieuws.net/adverteren/ Alvast dank!

 4. Met steun van alle Vlaamse partijen……?

  NVDR: Ja, dat is verkeerd, aangepast.

Trending

%d bloggers liken dit: