Eerder deze week werd een brutale moordaanslag gepleegd op een Vlaamse controleur van De Lijn in Antwerpen.  De man maakte een opmerking tegen een man die rookte waar dat niet mocht, en werd dan vanuit het niets aangevallen met een ijzeren staaf.  Hij kreeg diverse harde slagen met de staaf op het hoofd.  Zijn verwondingen zijn zwaar, foto’s tonen hoe hij helemaal bebloed is.  Het parket beschouwt het als een ‘poging tot doodslag’, in gewone mensentaal: een net mislukte moord.

De leugenpers berichtte over de aanslag, maar gaf bijzonder weinig informatie over de dader.  Als een Vlaams Belang’er op Facebook een foute ‘like’ geeft staat hij met naam en foto op de voorpagina, maar over deze killer bleef de pers wel erg vaag.  In Het Laatste Nieuws gaat het over ‘een agressieve jongeman’.  In Gazet van Antwerpen heeft men het enkel over een ‘man’, en wordt de moordaanslag zelfs vergoelijkt als een ‘incident’.  Ook De Standaard ziet uiteraard enkel een ‘incident’.

Kamerlid Dries van Langenhove (VB) maakte nu bekend waarom de leugenpers zo stil is over de achtergrond van de dader: het gaat om een illegale vreemdeling, meer bepaald een afgewezen asielzoeker, die bovendien al voor andere feiten bekend was bij het gerecht.  Meteen ligt de hele achtergrond van dit soort moorden en mislukte moorden bloot: afgewezen asielzoekers worden niet opgesloten in gesloten instellingen, en niet gedwongen gerepatrieerd naar hun thuisland, zelfs niet als ze (zware) criminele feiten plegen.  Het gevolg is dat Vlamingen vogels voor de kat zijn, en aan de lopende band overvallen, verkracht, aangerand, bestolen en (half) dood geslagen worden.

Mee de leugens van de leugenpers doorbreken?  DEEL dit bericht!

REACT versterken?  Geef ons een kleine bijdrage, via de knop RECHTS op dit scherm!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Dries Van Langenhove onthult: illegaal pleegde moordaanslag op De Lijn-controleur”

  1. De mensen in heel Europa zijn het zat om voortdurend belogen en bedrogen te worden! Half Europa staat in brand, overal rellen en oproer! Dat zie op de leugen media niet, maar op internet, bv bij Jensen op youtube we! Het is een verwarde man gewest zegd men dan! Uitzetten, zeker als hij illegaal is, dat maakt het helemaal makkelijk!

Trending

%d