(VIDEO) Rechts parlementslid Milan Uhrik uit Slovakije maakt gehakt van Duitse extreemlinkse mensensmokkelkapitein Carola Rackete

De commissie Mensenrechten van het Europees parlement ontving de Duitse extreemlinkse mensensmokkelkapitein Carola Rackete, die de Italiaanse kustwacht ramde om zo een lading illegalen aan land te brengen, waaronder folteraars, moordenaars en verkrachters die voordien een Libisch slavenkamp bewaakten.

Het rechtse parlementslid Milan UHRIK van de Slovaakse partij LSNS maakte gehakt van haar: ‘Als u wil helpen in Afrika, ga dan naar Afrika, en laat ons met rust!’  Uhrik werd in 2019 verkozen voor de Slovaakse nationalistische partij LSNS, die twee zetels haalde.  De partij staat momenteel in peilingen op 12% voor de nationale parlementsverkiezingen.

%d bloggers liken dit: