Neger roept op tot betogen ter ere van islamitische agentenslachter

Amper enkele dagen na het bloedbad in de Parijse politieprefectuur, waarvan de minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner(LREM) moest toegeven – na vele verschillende versies weliswaar – dat het staatsapparaat gefaald had en dat het om islamterreur ging, organiseert een neger uit Mali een betoging ter ere van de moordenaar. Le Canard Enchaîné onthult vandaag zeer verontrustende informatie in verband met de viervoudige moordenaar van de Parijse prefectuur. Zo had de moordende moslim toegang tot de beschermde bestanden, waaronder die van de undercoveragenten die in de salafistische moskeeën infiltreerden. Veiligheidsdiensten sluiten niet uit dat er nog doden zullen vallen.

De man in kwestie, Hadama Traoré, een genaturaliseerde Malinees, die wat bekendheid verwierf als kandidaat voor de lijst ‘Démocratie représentative’ (eigen lijst) bij de Europese verkiezingen van 2019, wil betogen in Gonesse, de plek waar de slachter van de prefectuur samen met zijn Marokkaanse moslima verbleef.

In een video beschouwt Traoré de moordenaar van de prefectuur, Mickaël Harpon, als ‘een crème’ en niet als een terrorist: “Degene die mij durft te vertellen dat Mickaël Harpon een terrorist was die door de fanatieke islam werd geïnspireerd, spuug ik in zijn gezicht “, aldus de neger. Echter, op 8 oktober vonden de onderzoekers tijdens de huiszoekingen bij de moordenaar in Gonesse USB-sticks met video’s met richtlijnen van de Islamitische Staat, evenals de contactgegevens van tientallen Parijse politieagenten. De stelling dat het motief voor de moorden er kwam omwille van ‘arbeidsgeschillen’, lijkt niet meer dan een verre en vage herinnering te zijn.

Traoré, de held van de banlieue, is zowat het levende bewijs van de nefaste gevolgen van de ongecontroleerde massamigratie. Het verval van de grootheid die Frankrijk ooit was, wordt hierbij nog maar eens pijnlijk aangetoond.

Daar is maar één antwoord op: Neem die man onmiddellijk de Franse nationaliteit af en zet hem op het eerste vliegtuig (desnoods te voet) naar Bamako.

Opgekuist staat netjes.