Syrische terrorist probeert Duitsers te doden met vrachtwagen: 8 gewonden

Het stadje Limburg, in de Duitse deelstaat Hessen, is gisterenavond getroffen door een zware terreuraanval.  Een 32-jarige Syrische moslimterrorist heeft er een zware vrachtwagen gestolen, en heeft daarmee vervolgens geprobeerd in een hoofdstraat Duitsers te doden door ze te vermorzelen.  Acht personenwagens raakten zwaar beschadigd.  Er zouden 1 zwaargewonde en 8 lichtgewonden zijn.

De Syrische terrorist is 32 jaar, zou Mohammed heten en schreeuwde volgens getuigen ‘Allah’ bij zijn aanval.  De aanval met een gestolen vrachtwagen is een bekende aanvalstechniek van islamistische terroristen, vooral sinds de massamoord in Nice in 2016.  Daar vermoordde een moslimterrorist 86 niet-moslims, waaronder kinderen, en verwondde er 486.

Het vermoorden van niet-moslims is een vast onderdeel van de leer van de islamistische sekte, ‘jihad’ genoemd.  Het vermoorden van niet-moslims wordt op 23 plaatsen bevolen door de Koran, het heilige boek van de islam.  Dat feit wordt eigenaardig genoeg door moslims en hun verdedigers in het Westen ontkend, ook al staat het dus in alle openheid te lezen in de Koran…

De Syrische terreuraanvallen zijn ook een gevolg van Merkels beleid, waar Duitsland getroffen werd door een asielinvasie van 1,5 miljoen indringers, en waarbij over de islam geen kritisch woord mag gezegd worden.  Het middel om de Duitsers eronder te houden is schuldkultus voor de Tweede Wereldoorlog, propaganda en repressie.   Dat systeem schakelde meteen na de aanslag een versnelling hoger: de lokale politie verspreidde via Twitter een bericht, waarbij met opgeheven vingertje aan de bevolking werd bevolen, niet te ‘speculeren’ en niet te ‘trollen op internet’.  Net als in Groot-Brittannië ligt de prioriteit in Duitsland niet langer op het beschermen van de eigen burgers, maar wel op het censureren van gezond verstand…

Intussen weet ook iedereen hoe leugenpers en politie met de zaak zullen omgaan.  Moslimterrorist schiet in Nederlandse tram blond meisje dood dat hij nog nooit gezien heeft, omdat ze volgens hem een ‘hoer’ is?  ‘Relationeel drama’, liegt de leugenpers.  Moslimterrorist maakt 4 agenten af in Parijs met een mes?  ‘Motief onbekend’, aldus de leugenpers, tot de waarheid dagen later niet langer onder de mat kan geveegd worden.  Dus deze keer wordt het:  een ‘alleenstaand incident’, veroorzaakt door een ‘verwarde man’, waarvan de oorzaak zich situeert in de ‘relationele sfeer’ of in een ‘arbeidsconflict’.  Wij weten intussen wel beter.  Wie wil zien kan zien.  En het wordt vrijwel dagelijkse kost, helaas.

2 comments

  1. Dank U Angela !
    Dat de Duitse regering hun eigen landgenoten dwingt dit allemaal te slikken zal zich wreken.

Comments are closed.