De stichting Strijd tegen Misbruik verzoekt strafvervolging tegen de oud-bestuursleden van de verboden pedofielenvereniging Martijn en heeft daarom aangifte gedaan. Men zegt bewijzen in handen te hebben dat enkele oud-bestuursleden weer actief op het internet zijn en verschillende websites beheren waarop ze pedofilie verheerlijken en filmpjes plaatsen van jonge kinderen. Hieruit valt af te leiden dat deze pedofielen gewoon doorgaan met wat ze eerder bij de vereniging Martijn deden en justitie niet of nauwelijks zicht heeft op deze praktijken.

In 2014 verbood de Nederlandse Hoge Raad Martijn, omdat de vereniging seksueel contact met kinderen propageert. Sindsdien werd van de bestuursleden weinig meer vernomen. De stichting Strijd tegen Misbruik die dit alles nauwlettend volgt, weet dat er ten minste twee oud-bestuursleden van Martijn via andere kanalen nog openlijk pedofilie verheerlijken, aanzetten tot misdrijven en anderen stimuleren kinderen te misbruiken. Ook zouden ze een mailinglijst voor pedoseksuelen hebben gepromoot.

De Stichting Strijd Tegen Misbruik doet aangifte tegen een enkele oud-bestuursleden van de Vereniging Martijn en verzoekt om strafvervolging wegens het schenden van artikel 140 lid 2 Sr. De pedofielenvereniging die in 2014 werd verboden, blijkt toch haar activiteiten voort te zetten via diverse websites en platforms.

Bron

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Pedofielen van verboden vereniging weer actief op het internet”

  1. Vieze Vangheluwe

    “Sancte Pederastere (vocatief), ora pro nobis”

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading