Eerste twee IS-kinderen in Nederland ondergebracht bij salafisten

De Nederlandse regering heeft laten weten goed te zijn voorbereid op het ophalen en huisvesten van mensen die in het kalifaat van de Islamitsiche Staat (IS) zijn geweest. De eerste twee kinderen vanuit de IS zijn inmiddels in Nederland en door de Kinderbescherming ondergebracht bij een opa die zelf ook sympathieën voor het salafisme en de IS heeft. Dit blijkt uit onderzoek van de Nederlandse krant NRC. De burgemeester van de stad Ede, waar de IS-kinderen zijn terechtgekomen, spreekt de Nederlandse regering tegen en geeft aan dat er helemaal geen instrumenten aanwezig zijn om deze mensen op te vangen en te begeleiden.

Toen eerder deze week bekend werd dat men begint met het ophalen van IS-kinderen, leidde dit tot kritische reacties van kenners. Die beweren dat kinderen heftig gehersenspoeld zijn en met grote zekerheid een gevaar gaan vormen voor de Nederlandse samenleving. Dergelijke adviezen worden door de beleidsmakers in de wind geslagen en men gaat nu toch over tot het ophalen van mensen uit de Islamitische Staat én plaatst hen dan ook nog bij familie die zelf sympathieën voor de salafistische zaak hebben. Een recept voor ellende.

4 comments

  1. Eede?, net aan de belgische grens. Ik woon in het meetjesland. En zo gaat het maar door en erger, onze cultuur gaat eraan in opdracht van linkse zwijnen.

  2. Zou het bij de recente import van die eerste lading van zes IS-“kinderen”(sic), in wezen te verwachten geïndoctrineerde “tijdbommen”, naar onze staatskundige fictie en tricolore schertsstaat Belzjikistan, anders zijn ? Die jong terughalen is in feite een flagrant in het gelaat spuwen van alle terreurslachtoffers van Maalbeek en op Zaventem. Hoe laf van het islamofiel, politiek-correct ontaard Systeem om dit NA de verkiezingen te plegen, dergelijk masochistisch, autochtonofoob landverraad ! Kennelijk heeft het PoCo-Systeem de volkswil, zoals geuit op 26 mei, niet WILLEN begrijpen ! Wat een flagrante aanfluiting van wat basisdemocratie impliceert, dergelijk gauchistisch, elitair PoCo-wanbeleid. Wat moeten dat allemaal kosten, nu en ook naar de toekomst toe ,van ONS belastingeld, wat een verbrassing. Kennelijk primeert sentimentele “barmhartigheid” op onze elementaire toekomstige veiligheid. Onthouden bij ons volgend, vernietigend electoraal vonnis. De PoCo-ontaarde partijen dienen dan verzopen te worden onder de kiesdrempel want “(electorale) wraak is zoet” !

  3. Deze tegering wil de eigen bevolking vernietigen, zij voeren oorlog tegen eigen volk! Hoelang duurd nog, dat we het nog pikken en terug gaan vechten?

Comments are closed.