Het Duitse stadje Dessau-Roslau in de oostelijke deelstaat Sachsen-Anhalt is in shock. Zondag heeft een Afrikaanse illegaal uit Niger er op klaarlichte dag een Duits meisje van 9 brutaal in een weide gesleurd, uitgekleed en verkracht. Opmerkelijk: hij werd niet gevat door de politie, maar door Duitse burgers die op klopjacht gingen. Een spontane betoging van boze vaderlandslievende Duitsers trok ‘s avonds meteen door de straten.

De dader, een 27-jarige illegaal uit Niger, had zich verdekt opgesteld aan een brugje aan de rivier de Elbe. Toen het 9-jarige meisje er voorbij kwam, viel hij haar aan en sleepte haar naar een weide. Daar kleedde hij haar uit en verkrachtte haar brutaal.

Rond 10.30 uur hoorden voorbijgangers, een man en een vrouw, hulpgeroep, en gingen op het geluid af. De vrouw beschrijft vandaag in een krant het vreselijke tafereel: ‘De verkrachter probeerde haar iets over het hoofd te trekken, om haar aan ons zicht te onttrekken, maar het kind probeerde zich te verzetten. Daarop riep ik ‘kom snel’ en ze kon zich lostrekken en naar mij lopen. Op een topje na was ze helemaal naakt, en haar dijen en handen waren besmeurd met bloed. Ze huilde luid, en vroeg me in paniek: ‘Ben ik gewond? Moet ik naar het ziekenhuis? Ga ik een spuit krijgen?’ Intussen sloeg de neger met zijn fiets op de vlucht. De voorbijgangers durfden hem niet achterna gaan, omdat ze niet wisten of hij gewapend was en ze eerst het bange kind wilden helpen. Daarop werd groot politie-alarm afgekondigd, ook een helikopter overvloog het stadje. Een opsporingsbericht werd massaal gedeeld via sociale media en ook Duitse burgers gingen op zoek.

Rond 13.30 uur werd de schoft dan door burgers ontdekt en van zijn fiets gesleurd. Daarbij werd ook pepperspray gebruikt. Wat later kon de politie hem in de boeien slaan.

‘s Avonds trok meteen een betoging van boze vaderlandslievende Duitsers door de straten. ‘Doodstraf voor kinderschenders’, klonk het luid. En ook de lokale politiek laat zich voor een keer helder uit. ‘Ik ben verbijsterd’, aldus de burgemeester. ‘Men kan nu toch niet langer alleen maar toekijken, en altijd naar excuses zoeken. Hier moet het gerecht nu keihard optreden.’

De schokkende verkrachting is inderdaad geen alleenstaand feit. Er rolt een golf van seksueel, vaak moordend geweld over Duitsland sinds Merkel in 2015 de invasie van meer dan een miljoen illegalen toestond. Moord, verkrachting, aanranding en straatintimidatie tegen vrouwen en meisjes zijn sindsdien dagelijkse kost in Duitsland. Deze illegaal werd ‘geduld’: hij was illegaal in het land, komt niet in aanmerking voor een status als vluchteling, maar de Duitse staat beslist van hem te ‘dulden’ – dus niet op te sluiten of uit te wijzen.  Die capitulatie van de rechtsstaat leidde dus tot dit resultaat.

Waarom blijven de Duitsers dat pikken?  Omdat de propagandamachine van de BRD onvoorstelbaar krachtig en wijdvertakt is.  Met TV-zenders die 24 uur op 24 uur reportages uitzenden over Hitler en de Holocaust wordt de Tweede Wereldoorlog springlevend gehouden. Tegelijk wordt via staatszenders, kerken en onderwijs de Duitsers dagelijks, van de wieg tot het graf, ingelepeld dat elke kritiek op immigratie of het gedrag van vreemdelingen ‘nazistisch’ is, en dus moreel verwerpelijk. Burgers die toch in actie komen, worden met duizenden tegelijk vervolgd wegens ‘Volksverhetzung’ – een vaag misdrijf dat alles kan betekenen, van een stoute uitspraak op Facebook tot een foute toespraak op een demonstratie.  Tegelijk wordt de aandacht afgeleid naar thema’s die het linkse regime wél bevallen, zoals ‘de redding van het klimaat’. Zo behouden de partijen die Duitsland verraden een ruime meerderheid. Inzake propaganda, intimidatie en ondermijning van de democratie kunnen Putin en Orban van Merkels Duitsland helaas nog véél leren…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Illegale man uit Niger (29) verkracht meisje van 9”

 1. dan moeten ze de dochters en vrouwen van UNIA eens verkrachten ,wedden dat ze dan van mening veranderen !!!

 2. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

  Eens te meer is dit het resultaat van permissieve xenofilie, PoCo-gecamoufleerd als politiek-correct ontaarde, vermeende ….”verdraagzaamheid”

 3. Op deze manier vraagt de overheid erom, dat wij het recht in eigen hand nemen. Gelijk castreren die vent en half dood slaan!!

  1. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberg

   “HALF dood” ?

 4. Direct afknallen in het openbaar..
  Kankervolk

 5. Schick Merkel in ein asylanten Heim und Mahl sehen wie Sie ohne Hilfe vergewaltigt wurde.was dann ihre Meinung ist. Von Wir Schaffen Dass.

 6. Ja hoelang pikken de Duitserrs het nog? En wij ook! Maar als ik op Duitse fora reageer, willen ze vaak de AH tijd weer terug, toen je veilig over straat kon! De maat is daar nu vol, mogelijk breekt er een vvolksopstand uit! Ja die linkse propaganda met leugens heeft in heel Europa veel kapot gemaakt, gelukig beginnen de mensen dat nu in te zien, hooelijk is het niet te laat krigen we geen Zuid Afrika, Saoedie Arabie of DDR 2.0!

 7. een verkrachting verminkt een slachtoffer geestelijk voor de rest van zijn leven….niet 15 minuten…

 8. Oei, oei, oei, Unia zal weer heel kwaad worden op jullie en op mij … Of zoals links zegt ‘een verkrachting duurt maar 15 minuten(!) maar een racist ben je voor altijd’ en zo heeft Unia altijd werk.

Trending

%d bloggers liken dit: