De door de Vlaamse overheid gesubsidieerde vereniging ‘Cavaria’, één van de speerpunten van de  homolobby in ons land, mengt zich in de democratische besluitvorming na de verkiezingen van 26 mei 2019.  ‘Een regering met Vlaams Belang mag er niet komen’, zo klinkt het bij de forse ontvanger van subsidies, die minstens 32 man personeel tewerk stelt.  De vereniging is de koepelvereniging boven het ‘N-VA-Regenboognetwerk’, de homolobby binnen de N-VA.

Cavaria is door de Vlaamse overheid erkend als ‘sociaal-cultureel volwassenwerk’, en ontving in 2018 een bedrag van de Vlaamse belastingbetaler van minstens 250.000 euro.  Dat is bij dergelijke lobbyclubs doorgaans slechts het topje van de ijsberg; daarbij komen doorgaans nog massa’s ‘projectsubsidies’, en subsidies van lokale en provinciale overheden.  Dat resulteert in een personeelskader van volgens de eigen website minstens 32 mensen.

Met een tekst op haar webpagina is de homo-koepel erg duidelijk: er mag GEEN regering met Vlaams Belang komen.  De tekst is zeer interessant, omdat hij een inkijk geeft op de ideologische agenda die achter het oppervlakkige ‘opkomen voor gelijke rechten’ verscholen zit.

Om te beginnen erkent Cavaria dat men zich helemaal niet wil beperken tot het opkomen voor gelijke rechten van homoseksuelen: het gaat véél verder.

Het Vlaams Belang heeft systematisch tegen alle verwezenlijkingen van de afgelopen jaren gestemd. Meermaals werden holebi’s en transgender personen weggezet als ‘abnormaal’, als ‘een onvolgroeide vorm van seksualiteit’, een ‘afwijking’, zelfs als ‘pedofielen’. Hun mandatarissen waren aanwezig op de holebifobe ‘mars voor het gezin’ en lid van Schild & Vrienden.

De scherpe kanten van de partij op vlak van holebi’s en transgender personen werden de laatste jaren bijgevijld en het imago opgeschoond. Verworven rechten zouden niet worden teruggeschroefd, klinkt het. Dat ruikt naar (schijn)tolerantie, niet naar inclusie. We mogen er zijn zolang we niet opvallen, zolang we braafjes zwijgen en niet te veel vragen. Er hoeft geen speciale aandacht te komen voor seksuele diversiteit en gender in het onderwijs, in woonzorgcentra of in de opleidingen voor politie bleek uit de antwoorden op onze stemwijzer.’

U leest het goed: men vindt dat deelname aan een ‘mars voor het gezin’ onaanvaardbaar is, want dat zou ‘holebifoob’ zijn.

Ter herinnering: de ‘Mars voor het gezin’ was een volkomen vreedzame optocht in 2015 in Antwerpen, onder het motto ‘ Elk kind heeft recht op de liefde van papa en mama’.  De mars werd geprovoceerd door ostentatief tongdraaiende homo’s, maar verliep volkomen vreedzaam.

Bovendien zegt Cavaria dat de volgende doelstelling is: ‘speciale aandacht voor seksuele diversiteit en gender in het onderwijs.’ Ook bij ons wil men dus overgaan tot propaganda in scholen, van de kleuterklas af, om zo kinderen in verwarring te brengen en het transgenderprobleem nog verder te doen toenemen.

In de verklaring bevestigt homoclub Cavaria zijn internationale trouw aan de krachten die wereldwijd vechten tegen de traditionele waarden:  de Democraten van ‘Crooked Hillary’ in de VS, de vijanden van het trotse Rusland van Putin, en de omstreden Hongaarse miljardair George Soros, die via zijn ‘Open Society’ de democratische besluitvorming in Europa tracht te ondermijnen, waarvoor zijn ‘universiteit’ door de Hongaarse Eerste-Minister Viktor Orban uit Budapest gezet werd.  Spreken over het traditionele gezin wordt nadrukkelijk als verwerpelijk bestempeld:

De houding van het Vlaams Belang ten aanzien van holebi’s, transgender en intersekse personen kan worden gekaderd binnen de antigenderbeweging die wereldwijd actief is. Door de nadruk te leggen op ‘het traditionele gezin’, op ‘niet overdrijven’ en ‘normaal doen’ wordt er subtiel ingespeeld op angst voor het onbekende en voor alles wat afwijkt van de heersende norm. Bepaalde groepen worden geïsoleerd en gemarginaliseerd. De klok wordt ondertussen teruggedraaid met strenge abortuswetten in Alabama, antipropagandawetten in Rusland en het sluiten van universiteiten in Hongarije. Laat dit in België niet gebeuren.  We vragen dan ook uitdrukkelijk aan de mensen die de komende weken aan de onderhandelingstafels zitten: kom op voor de rechten en het welzijn van holebi’s, transgender en intersekse personen. Vergeet ons niet. Geen regering met het Vlaams Belang.’

Lobbygroepen bezorgen doorgaans voor verkiezingen hun aandachtspunten aan partijen, met verzoek er rekening mee te houden, en contacteren na verkiezingen de verkozenen om te vragen of ze hun voorstellen willen omzetten in beleid.  Voor zover dat gebeurt zonder intimidatie is daar niets mis mee.

Het is echter hoogst ongebruikelijk dat een lobbygroep probeert het resultaat van verkiezingen, de coalitievorming, openlijk en flagrant te doorkruisen, door te eisen dat een partij en haar verkozenen worden uitgesloten als ‘straf’ omdat ze geweigerd hebben op de eisen van de lobbygroep in te gaan.  Stel u het schandaal voor, mocht de tabakslobby of de autolobby iets dergelijke proberen…  Dat zo’n lobbygroep dan ook nog eens functioneert met belastinggeld, ook betaald door de kiezers van Vlaams Belang, maakt het helemaal ranzig.

De macht van de homolobby in ons land via gesubsidieerde clubs, mediafiguren en politieke netwerken groeit stilaan naar onrustwekkende proporties.  Eerder kreeg een kersvers Kamerlid van Vlaams Belang een zelden geziene shitstorm te verwerken omdat ze een voorzichtige dissidente mening uitdrukte over de adoptie van kinderen door homoparen.

Cavaria gaat er intussen prat op, op zijn website, dat het ook de koepelvereniging is van een homolobby binnen de N-VA, het ‘N-VA-Regenboognetwerk’.  Wat die lobby doet, en hoe hij functioneert, dat blijft verborgen; wie op dat trefwoord zoekt op de N-VA-website, vindt niets.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Homolobby Cavaria: ‘ Geen regering met Vlaams Belang’”

 1. Sodom & Gomora Revisited

  Sinds Adam & Eva geldt de endeldarm als onderdeel van het spijsverteringsstelsel en niet van het voortplantingsstelsel. Dat is empirisch aantoonbaar in elke mens die op aarde rondliep, rondloopt en zal rondlopen. Politiek-correct propaganda ter zake kan wel een PoCo-censuur paravent rond objectief-correct aantoonbare evidenties plaatsen ter verhulling, maar de feiten blijven evenwel “de feiten”. Dit ondanks het feit dat sinds de rampmaand mei-68 er constant maar vruchteloos gepoogd werd ter zake te desinformeren middels PoCo-propaganda door gazettepraat schrijvelaars of betweterige Inquisiteurs der audiovisuele media, inzonderheid die der G.R.T. (Gauchistische Radio & Televisie)

 2. Interessant om eens te bekijken: The gay agenda explained door RockingMrE.

 3. Sodom & Gomara Revisited

  Subsidiekraan DICHT naar Cavaria ; de Overheid subsidieert toch ook geen Hetero Lobby, waarom dan wel een Holebi Lobby zoals Cavaria ? “Alle Belgen gelijk voor de Wet” ? Kennelijk niet als ze heterofiel zijn. Halt aan dergelijke heterofobe discriminatie van Overheidswege. Temeer daar bij de heterofiele meerderheid toch het meeste belastingsgeld wordt afgetroggeld, wegens onze numerieke meerderheid om o.a. deze fondsen aan te wenden om Cavaria te overladen met subsidies. Hoogste tijd dat wij, heterofielen, opkomen voor Gelijke Rechten en voor een eveneens gesubsidieerde Heterofiele Lobby

 4. Raar toch, homo’s gaan niet in zee met een partij die niks heeft tegen homo’s, maar het traditionele gezin wel prefereert, maar wel met partijen die moslims opvrijen.
  Blijkbaar zijn homo’s achterlijk.

 5. Wim Vreeswijk

  Als deze club 32 man/vrouw personeel heeft krijgt ze m.i. aanzienlijk meer dan 250.000 subsidie per jaar. Dat zou circa 8.000 euro bruto per jaar per persoon zijn.

  1. Wat een discriminerende verbrassing van ONS belastingsgeld ! Hoezo “discriminerende” ? Ha ja, de Overheid sponsort toch ook geen heterofiele lobbies ter promotie van heterofiel gedrag ! “Alle Belgen gelijk voor de wet” ? Kennelijk niet wanneer ze heterofiel zijn ! Maar bij de heterofiele meerderheid wordt wel, wegens onze numerieke meerderheid, het hoogste debiet aan allerlei belastingen afgeperst en afgetroggeld om daaruit subsidies te putten om dergelijke herterofobe discriminatie van Overheidwege te sponsoren ! Stem dus volgende keer zeker niet meer voor de heterofobe traditionele partijen.

 6. met de islam mss die,u vdv daken gooit ! linkse losers !!!!!!!

Trending

%d bloggers liken dit: