Op 26 mei 2019 werd Roosmarijn Beckers verkozen tot parlementslid voor het Vlaams Parlement voor de provincie Limburg. Wij legden haar drie vragen voor.

REACT: Wie bent u, wat deed u professioneel voor u verkozen werd, was of bent u actief in een jeugdbeweging, een studentenbeweging of andere verenigingen, en waarom werd u actief in het Vlaams Belang?

Ik ben 32 jaar, historica en werk in het advocatenkantoor van mijn man. Maar in de eerste plaats ben ik moeder van 3 dochters. Ik was vroeger actief bij de Vlaams Blok/Belang Jongeren. Ik werd al heel vroeg actief bij het Vlaams Blok omdat ik het Vlaams-nationalisme met de paplepel kreeg ingegeven.

REACT: Welke redenen hebt u in uw onmiddellijke omgeving gehoord om zo massaal Vlaams Belang te stemmen?

De onkunde van de traditionele partijen maar ook de originele oplossingen die het Vlaams Belang biedt voor de maatschappelijke problemen die de traditionele partijen ontkennen.

REACT: Wat ziet u voor u persoonlijk als de belangrijkste boodschap die u de volgende jaren in het parlement wil naar voren brengen?

De commissies moeten nog verdeeld worden maar ik hoop dat ik in de commissie onderwijs mag zetelen. Daar wil ik pleiten voor een opwaardering van ons Vlaamse onderwijs zodat het terug aan de top komt. En voor de herwaardering van het beroep van leerkracht.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Parlementslid Vlaams Belang: Roosmarijn Beckers, Vlaams Parlement, Limburg”

  1. […] Janssens Chris o Beckers Roosmarijn o Pieters […]

Trending

%d bloggers liken dit: