Een zestiental allochtonen hebben vorige week donderdag twee Nederlandse mannen volledig in elkaar geslagen. Met honkbalknuppels en metalen buizen sloeg de groep in op de twee weerloze mannen, die als gevolg hiervan een gebroken oogkas, kaak en veel blauwe plekken opliepen. Het voorval vond plaats van de donderdag op vrijdagnacht in de Noord-Hollandse plaats Heemskerk en is een van de vele mishandelingen door groepen allochtonen van Nederlanders, iets dat steeds regelmatiger voorkomt.

De groepsmishandeling door de allochtonen werd bekend nadat de moeder van een van de slachtoffers het verhaal op Facebook plaatste. Volgens haar zijn de slachtoffers rond middernacht opgewacht door de groep nadat twee van de daders de mannen al uitdaagden. De moeder roept mensen op die iets gezien of gehoord hebben zich bij de politie te melden. De politie zou inmiddels een onderzoek zijn gestart en meerdere mensen hebben gesproken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

25 reacties op “Zestien allochtonen mishandelen twee Nederlanders in Heemskerk”

 1. nu zitten jullie weer te huilen,waarom waren jullie niet allemaal massaal gaan stemmen op Wilders, op deze manier wordt het maar erger en erger hoor, jullie geven dat tuig de vrijheid om zulke dingen te doen,stem massaal op Wilders in godsnaam

 2. Dat volk ken alleen geweld en komen hier de boel alleen verzieken en op vreeten iedereen die niet aan onze normen en waarde houden gelijk terug naar de zandbak mij meening ik ben er zo klaar mee met dat tuig .

 3. Iedere geweldsdaad is niets anders dan een daad met de bedoeling de ander(en) leed/letsel toe te brengen. Filosofische beschouwingen zijn theoretisch/geschiedkundig interessant, maar missen de oplossing voor het moment van de wandaad. Naar mijn bescheiden mening werkt de ‘losse handjes, losse tandjes, remedie’ aanzienlijk effectiever. Als medicus en oud karateleraar heb ik gewonden mogen verzorgen en ze geleerd weerbaar te worden. Het werkte!!
  Opgemerkt moge nog worden dat het begrip ‘weerbaar’ in de filosofische benadering volledig ontbreekt, of mis ik iets?

 4. Mensen…. deze gasten oppakken en de rest van hun familie terugsturen…. gebeurt er daar wat dan wordt ook de gehele familie uitgezet… zie laatst in abu dhabbi daar werd een compleet allochtone familie het land uitgezet vanwege wangedrag…
  Maar goed….wij Nederlanders praten wel dat we het zat zijn maar als we gaan stemmen stemt de Nederlander weer op…. de leugenaar Rutte en of Timmermans vanwege zijn mooie praatjes…. ondanks dat hij aangaf dat Europa maar moet gaan wennen ….aan de islamisering…
  Zo dat wilde ik even kwijt…
  Nederland is gaat naar de klote..

 5. Ik lees veel over terug naar hun land?……DAN had hol land ala V.O.C niet naar hun land moeten gaan en hun voor eeuwen LANG moeten uitbuiten, mishandelen en vermoorden. Ik beweer niet dat dit “goed” is, echter hol land heeft nog ALTIJD GEEN verantwoording willen nemen hiervoor. “gelukzoekers en uitbuiters” dat zijn autochtonen zoals men “heilig” hier roept. Dit is een eenzijdige opgehouden verhaal.

  1. En daarom moeten er een paar honderd , lees je ? een paar honderd jaar later, onschuldige mensen maar in elkaar worden gebeukt? Waar zit je verstand?

  2. Dus u praat goed wat er in Heemskerk is gebeurd, vanwege ons verre verleden?
   En volgens mij heeft Nedrland allang verantwoordelijkheid genomen voor haar verleden…we hebben zelfs een slavernij monument!

 6. Laf Volk
  Terug sturen die gasten, zijn gewoon gelukzoekers , hebben we te danken aan die Kriminelen in den Haag,

 7. Goede dag allen, ik betreur oprecht dagelijks wat er allemaal plaatsvindt en het enorme leed welke allen wordt toegedaan in welke bevolkingslaag dan ook. De echte oplossing is bijna te complex om ten uitvoer te kunnen brengen. Ik ben Filosoof, als specialiteit in de Psyche, met name Radicaal Behaviorisme – Mathematisch Bahaviorisme. Ook ik vraag mezelf altijd af wat de reden ervan is. Er zit vaak een voorgeschiedenis aan welke niet een akte van daad rechtvaardigt net zo min als dat een reactie in akte van daad wederom iets niet rechtvaardigt, want dan doet de volgende vergelder weer hetzelfde als de dader en dan schuift het probleem zich op, cq het stapelt zich op. En in dit segement zitten we ook momenteel wereldwijd. Daarin vergeet ik niet dat er ook idd incidenten zijn mbt dat er geen primaire uitlokking plaatsvindt, waarin bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel idd Allochtonen in groepen zich niet kunnen gedragen en ontvankelijk zijn voor groepsdruk, het wangedrag van de mens is daarmee ook in elke laag te vinden, vergeet niet dat bijvoorbeeld Hooligans of rellende feestgangers meestal geen Allochtonen zijn. Hiermee even om aan te geven dat ook ons eigen soort (om maar zo ff kort door de bocht te noemen), deze ook in groepen grensoverschrijdend wangedrag vertonen. Geweld los je niet op door een tegengeluid te geven in geweld of door er op los te schreeuwen in vormen wat het um nie gaat doen. Vergeet niet dat geweld altijd ontstaat vanuit onderdrukking, dus hoe meer onderdrukking des te harder en grover de reactie in geweld weer terugkomt. Het probleem zit hem ook in het feit dat we ons al vanuit de geschiedenis allen afscheiden en niet gewoon allen 1 nationaliteit hebben aangenomen en daarnaast in het afscheiden er regels en Wetten worden opgelegd, maar er geen opvoeding of coaching (begeleiding) plaatsvindt waarin we de samenleving als 1 zien en het leven ook begrijpen. Je kunt niet het goede voorbeeld opvolgen als je niet het goede voorbeeld krijgt. En iets dat niet rond is, heeft altijd minimaal twee zijdes. Gegroet allen en laten we proberen de problemen op te lossen op een manier waar we allen echt baat bij hebben.

  1. Ik houd niet van ingewikkelde omzeilende uitleggen, allochtonen en asiel zoekers/aanvragers horen zich als gast te gedragen, zoniet geen pardon. En “eigen” bevolking die zich misdragen horen te worden gestraft.

 8. Wat een waardeloos daad. Zulke gasten op de boot ermee en midden op zee laten zinken. Allemaal te danken aan Rutte. Ze komen niet om geholpen te worden. ! Ze komen om nederland te verzieken.

 9. pieter oosterom

  dit is in gouda al jaren aan de gang

  1. Ok woon in Gouda, heb dit nog nooit gehoord.

 10. en waarom zijn ze in elkaar geslagen

  1. Welke reden dan ook. Zoiets doe je niet met 16 zwarte uitkeringstrekkers. Nederland wordt steeds rotter sinds de grenzen wagenwijd open staan.

 11. Sorry maar ze zijn nog laf ook. Als ze alleen zijn durven ze niets. Ze moeten heel veel zijn tegen een paar mensen.
  Weg en snel terug naar eigen land.
  .

 12. Zijn we al niet te laat? We hebben het ook maar over ons heen laten komen, te bang om voor racist of “Nazi” uitgescholden te worden door het linkse tuig! Hier moet echt de bezem doorheen, anders kunnen we het wel vergeten!

  1. Geheel mee eens. En ik ben er al jaren mee bezig om ze aan te pakken…het verzet groeit, alleen wat te lamgzaam. 😠😠

 13. op rotten met dit tuig terug naar hun thuisland en hier nooit meer toelaten in Europa

 14. Ze moesten opgevangen volgens Rutte maar zie wat er gebeurd en dit word nog veel erger.Op de boot ermee en terug schieten .Ze zijn niet gekomen om dat ze bang zijn in hun land .alles wat daar gebeurd gaan ze hier verder uitvoeren .Maar Nederland laat alles toe

 15. Geef ze gevangenisstraf en levenslange uitzetting terug naar hun land zonder zakgeld

  1. nee uitzetten die tuig

 16. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège

  Dit is de CULTUUR die we steeds meer kunnen verwachten van dat “asielzoekers” tuig weg ermee stop Islamisering en sluit de grenzen stuur dat tuig direct terug naar waar ze vandaan komen en laat onze CULTUUR niet door onze klote regeringen naar de haaien gaan. Weg met die Linkse Moslim VRIENDJES van onze regeringen en Europa weer van ons EUROPEANEN

  1. Wie zegt dat het Islamieten zijn, dat staat nergens….er staat allochtonen!

Trending

%d bloggers liken dit: