(VIDEO) Allochtone massahysterie aan kleuterschool Schaarbeek: de beelden

Aan een kleuterschool in Schaarbeek, een volledig geïslamiseerd deel van de Belgische hoofdstad Brussel, is een nieuw geval van allochtone massahysterie uitgebroken.  Nadat een bloedvlek in het onderbroekje van een meisje van 4 werd aangetroffen, eisten gisteren 200 ouders een optreden tegen ‘pedofilie’.  Vandaag meldde het gerecht dat het kind een eenvoudige medische infectie had en dat er geen aanranding of pedofilie in het spel was.  Om die goede afloop te vieren maakten tientallen hysterische allochtonen daarop amok aan de schoolpoort, waarna de politie in gevechtsuniform de toegang tot de school moest beschermen en bekogeld en aangevallen werd.

Dit soort onzin lijkt steeds vaker voor te komen nu de volksvervanging zich doorzet.  Een bekend voorbeeld daarvan was de massahysterie rond de Antwerpse kleuterschool De Blokkendoos in 2013.  Daar werd een jonge leerkracht vals beschuldigd en zelfs voor het gerecht gesleept op beschuldiging van kindermisbruik.  De jonge Vlaamse vrouw nam daarop de juiste beslissing: ze stapte uit het onderwijs.

Aan de bron van deze allochtone, vaak islamitische massahysterie ligt mee het islamitische anti-blanke racisme: alle leerlingen mogen dan wel allochtoon en meestal moslim zijn, het onderwijzend personeel is vaak blank en niet-moslim. En blanken worden in deze verhalen steevast aanvankelijk als ‘schuldigen’ aangeduid.

 

5 comments

   1. Nee, daar worden meisjes op hun 10 jaar uitgehuwelijkt. Dit noem ik geen pedofelie. Meisjes van 12 of 13 die zwanger zijn. Soms door veel oudere man. Je hebt gelijk. Dat is geen pedofelie.

 1. 1) ja joh, dit zijn dan de HOOGopgeleide Nieuwe Europeanen van de Brusselse dictators, gezellig volk is het. Gaat om de befaamde maagdelijkheidscultus ok van meiden in islam (en ook in het zwarte Hindoeisme), leuk hoor. Ze willen hun jonge meisjes liefst dichtnaaien denk ik, onverdoofd ok, echte hogere beschaving is dit.

  2) Opmerkelijk: ik heb zo vaak meegemaakt dat de getinte, bruine en zwarte Hindoestanen en Hindoeachtigen die ik jarenlang persoonlijk kende echte radicale blankenhaters waren, en vaak willen zij niet dat hun hindoe dochtertjes met een blanke man een relatie aangaat of er even mee de lakens deelt om te integreren, te genieten en te evolueren. Blankenhaat is een taboe thema en nu moet dit doorbroken worden, hoewel het al te laat is; Ja Nederland is al voor minstens 25 procent OMGEVOLKT, verkleurd, ontwit, in vele wijken vaak al tot 90 procent.

  3) Al die Afro volkeren en stamculturen ken ik zo een beetje persoonlijk en ok het is zinloos verder zo. De hele kenniseconomie zal instorten door deze omvolking, instituten gaan ondermijnd worden, alles stort in zodra de 51 procent behaald is na 2030 zo.

  4) Stem PVV of FVD as 23 mei 2019, ik zal proberen om de zaak te upgraden voor die tijd als FVD kernkadertop hier open voor staat en wil kiezen voor harde science ipv dom populisme inzake deze complexe problematiek vd zieke Multikukeluku.

  5) Blanken zijn nu de meest gehate rassen op aarde geloof ik, vb plaasmoorden zuid afrika, en geen enkele media geeft er een KIK om, absoluut doodgezwegen. Blanken zwijgen over hun eigen uitroeiing, is dit nou overbeschaving of collectieve zelfmoord van een hoger geevolueerd, absoluut superieur Intel Apen ras??? KOloniale schuldcomplexen maken blanken nu tot zelfhaters en zelfvernietigers.

  WG zes Pootafdrukken,

  waldo & wieroe
  katachtige hindoeschrijvers uit kennisstad delft

 2. Niet tevreden. Ga dan terug naar land van herkomst. Daar is het beter voor jullie. Kunnen jullie kinderen verder islamitisch opgevoed worden.

Comments are closed.