Filip Dewinter: “Mijn grootste wens voor Nederland is kabinet Wilders-Baudet”

De Vlaamse politicus Filip Dewinter kreeg in het Nederlandse praatprogramma Jensen! uitgebreid het woord om zijn poliieke opvattingen, de situatie in Vlaanderen en wensen voor Nederland te vertellen. De radio- en televisiepresentator Robert Jensen, die hem de ruimte bood om zijn verhaal te doen, heeft sinds kort wederom een televisieprogramma op de Nederlandse omroep RTL5 met een uniek geluid. Interessante gasten die elders niet aan het woord worden gelaten en hier wel onomwonden hun verhaal kunnen doen.

One comment

  1. Mijn grootste wens en die van de echte Vlamingen is dat Veerle Wouters en Hendrik Vuye betaald worden voor een ernstige studiedienst op te richten …die als het ware een Vlaamse Raad van State kan fungeren

Comments are closed.