[BREKEND] Facebook verwijdert vanaf volgende week iedere link naar blank nationalisme

Facebook en Instagram voeren de oikofobische strijd verder op. Volgens een artikel op de Daily Mail zal het gezamenlijke sociale mediabedrijf vanaf volgende week actief op zoek gaan naar berichten en pagina’s die zich bezondigen aan drie specifieke ‘misdrijven’: “white nationalism, [white] separatism, and white supremacy.” De ‘criminelen’ in kwestie worden vervolgens in een aparte groep geplaatst, genaamd ‘Life After Hate’.

Je kan er eens kwaad om worden, of goed mee lachen, maar dat gaat niet veel uithalen. Als Zuckerberg zegt dat blanke nationalisten niet meer welkom zijn, dan heb je je daar aan te houden. ‘White nationalism’ is duidelijk: zeggen dat je van je volk houdt is VERBOTEN vanaf volgende week. Het is te zeggen, wanneer je blank bent toch. Al de andere huidskleuren mogen dat wél nog zeggen, want culturele verrijking en al.

Met het ‘separatism’ doelt Facebook niet op het streven naar staatkundige onafhankelijkheid, nee, het gaat over situaties waarin blanken zich willen onderscheiden en bij uitbreiding afscheiden van andersgekleurde bevolkingsgroepen. Mag ook al niet meer. Je zal je multicultureel gedragen of je vliegt in het Facebook-nuthouse. Deze Life After Hate-groep is een plaats waar je heropgevoed wordt omdat je teveel van je volk houdt. (Het klinkt allemaal onwezenlijk, maar helaas is het de geschifte realiteit)

‘White supremacy’? Sja, dat spreekt voor zich. Maar die regel gold al lang op het grootste online sociale medianetwerk ter wereld. Fans van Adolf, Benito of Generaal Franco hebben sowieso al geen bewegingsruimte op Facebook. Daar verandert dus niets aan. Jammer dat Alt Right en Co onder dezelfde noemer worden geplaatst. Maar goed, als nationalisten zijn we onderhand al wel het één en ander gewend.

Wij voorspellen: het verdwijnen van de pagina’s van alle partijen die zichzelf nationalistisch noemen, zoals het Vlaams Belang, RN (voormalige FN), Fidesz, NPD, FPÖ, PVV, … en noem maar op. Het is een beangstigende evolutie, maar uiteindelijk blijft Facebook een zelfstandig bedrijf met eigen regels die je als gebruiker vrijwillig volgt of negeert. Facebook links laten liggen is anderzijds in deze digitale wereld enorm moeilijk. Het bereik is gigantisch en reken maar dat dat de enige drijfveer is om deze extreme regels nu door te voeren. On verra.

Lees hier het volledige artikel op de Daily Mail.

10 comments

 1. Vreselijk… Ik ben blank en zo wat… Zo ben ik geboren… Mensen met andere huidskleur ook zo geboren… Wordt tijd dat er een spuit uit gevonden word dat iedereen dezelfde kleur krijgt… Dit is verschrikkelijk… 🔫

 2. Als dit waar is kan ik niets anders concluderen dan: Mind control! We hebben strijd gevoerd tegen de Taliban om de vrijheid van godsdienst en meningsuiting. Nu bezondigen de Globallisten zich aan hetzelfde. We worden gedwongen ons te conformeren aan ideeën waar we duidelijk op tegen zijn. Welkom in het totalitaire systeem van de NWO.

 3. dit is het einde van de blank/ westerse beschaving ok.

  het zal de maatschappij verder verharden en het omvormen tot een echte kaste/ apartheids systeem, wat facebook nu al is.

  stom hoor, ik ben al tien keer geblockt op facebook.

  ben zelf nu kasteloze paria ok, niet blanke hindoeschrijver, overal feitelijk verstoten.
  misschien zal mijn reactie hier niet geplaatst worden, ok jullie keus om mij nu te verstoten.

  REF:

  WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 01 of 27
  Voordelen blank houden Nederland

  Offeraar (auteur) Dewanand
  Offercode WFOR1284
  Offerdatum 11 september 2010

  … Go to next Epage
  Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
  Momenteel is er een verwoed debat ontstaan over de verkleurde Nederlandse samenleving. Iedereen praat erover, maar niemand noemt het beestje bij zijn naam. Het is nog steeds taboe om openlijk te praten over het blank houden van Nederland en dit ga ik nu doorbreken. In deze analyse tekst zullen de vele voordelen en nadelen van het blank houden van Nederland onderzocht worden op een harde, rationele doch nuchtere manier.

  Dit boek is geschreven door de Nederlandse Hindoeschrijver en onderzoeker, genaamd Dewanand, als een volmaakt offer van zuivere kennis aan Altecrea.

  De omvang van dit online boek bestaat uit:
  Aantal digitale A4 pagina’s: 75
  Aantal woorden: 30.215
  Aantal online Epages: 27

  http://www.dewanand.com/blank01.htm

 4. nou idioot ok, beste is dat alle Pro White Race bewegingen en organisaties verhuizen naar vk.com en linkedin of een andere in INdia.
  of ze moeten maar eigen onafhankelijke forums ontwikkelen samen.
  of in wordpress een sterk planetair Pro White Race netwerk bouwen,

  dit is racisme ok, principieel, nederlands woord rassenhaat ok, ook als je blanken discrimineert ben je een racist al heb je een heilige bruine, zwarte of blauwe smurfen kleur.

  Ik doe al jaren onderzoek, en het is onvoorstelBaar hoeveel rassenhaat er is op facebook van de afro’s, hindoes en moslimachtigen, vreselijk, en ook veel onderlinge rassenhaat.

  facebook is racistisch bezig, ik ga het vertrek nu organiseren van alle Pro White clubjes.
  allemaal binnen 14 dagen echt weg en account opheffen.
  (ben nu geblockt op facebook 30 dagen ok stom)

  welke social media sites zijn er nog??

  maar de forums bestaan nog.

  RESPECT voor het hogere, blanke en ongepigmenteerde ras is wel terecht nu ok, want zonder blanken was er nu geen beschaving op aarde.

  stank als dank.

  miaauw, miaauw EUROPA BLANK OF ONBEWOOND.

 5. Gewoon massaal overstappen naar Me We , die censureren niet! Ook het Ruysische VK schijn goed te zijn, alleen dat is heel moeilijk met registreren, mij is het nog niet gelukt helaas!

 6. Als fb politiek geladen wordt en ik mag gene fiere Vlaming meer zijn dan schopt fb keet! Ik zal mijn account wel deleten >>> nadat ik toch eerst ne keer ferm zeg dat religie niet past in de verre toekomst , de fanatiekelingen vragen steeds om de dood bloed verminking kindermoord foltering >> ELLENDE !!!! Kijk es omhoog zie de sterren dan toch .,. !! Closing account somewhere This Year . Fuck Facebook !

 7. De juichsalvo’s over de ontsnapping aan de dictatuur van de stroomlijn-media over de route van de ‘open’ sociale media, blijken dus heel voorbarig te zijn geweest, want de onaantastbare oppermachrigen van facebook en instagram ‘zouden’ hebben besloten de ‘open’ kanalen voor vrije meningsuiting te barricaderen voor meningen die niet door hun breeddenkende beugel kunnen. En wat begin je daartegen als je (Vlaams)-nationalist, anti-migrationist en blanke vrijheidsvechter bent? Massaal (…) betogen in Brussel en/of Straatsburg, boycotten facebook en/of instagram, massaal (…) petities ondertekenen? Ik vrees dat het allemaal boter aan de Suikerberg zal wezen. Al noem ik facebook liever, op z’n Uilenspiegel-Vlaams het smoelenboek, de door mij en velen toegejuichte vrije meningsroute gaat toe, ondanks al ons geroep van… boe!

Comments are closed.