In Italië loopt momenteel het proces wegens moord, verkrachting en het verbergen van een lijk tegen de 30-jarige Nigeriaan Innocenta Oseghale.  Uit de details die nu tijdens het proces naar buiten komen, blijkt dat hij in de Italiaanse stad Macerata in januari 2018 het 18-jarige Italiaanse meisje Pamela Matropietro in maar liefst 24 stukken sneed.

Oseghale werkte nauw samen met andere Nigeriaanse drugdealers.  Meteen na de dood van het meisje verspreidde hij het verhaal dat Pamela zou overleden zijn aan een overdosis heroïne, en dat hij dan ‘in paniek’ het lijk zou verborgen hebben.  Die ‘paniek’ was dan wel griezelig grondig overdacht en uitgevoerd: hij haalde koffers, waste het lijk grondig met bleekwater, en sneed het dan maar liefst in 24 stukken, die in de koffers werden gedumpt.

Het verdere onderzoek ontmantelde echter de leugens van de Afrikaanse schoft.  Pamela bleek hoegenaamd niet overleden aan een overdosis, maar aan de gevolgen van wellicht drie zware messteken in de lever, die werden toegebracht na sex.  In de cel legde Oseghale gedeeltelijke bekentenissen af aan een celgenoot:  na haar verkrachting wilde het meisje naar huis gaan, en daarop sloeg Oseghale toe om haar het zwijgen op te leggen.

Volgens sommige bronnen op internet is het zelfs zo, dat Oseghale het versnijden van het lichaam van Pamela zou begonnen zijn terwijl ze nog in leven was.  Dat gruwelijke detail kunnen wij voorlopig niet bevestigen.  Maar veel verschil in het grotere plaatje maakt het niet: alweer is een onschuldige Europese vrouw vreselijk gestorven omdat leugenpers, linkse politici en naïeve burgers fanatiek open grenzen, verdraagzaamheid en ‘antiracisme’ blijven opdringen tegenover criminelen, illegalen en drugdealers.  Hoelang nog?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Nigeriaan Oseghale (30) sneed Italiaans meisje Pamela (18) in 24 stukken”

  1. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège

    En Weer zo’n “immigrant” die ONS EUROPA MET ONZE CULTUUR NAAR DE KLOTEN HELP WEG MET DIT SOORT LUJ STOP ISLAMISERING VOOR FIT SOORT DIE GEEN RESPECT TONEN VOOR ONZE VROUWEN EN ONZE CULTUUR. SLUIT DE GRENZEN EN STUUR ZE TERUG WAAR ZE VANDAAN KOMEN WRG ERMEE

Trending

%d