Sinds de regering van Angela Merkel de grenzen wijd open zette, en 1,5 miljoen illegalen Europa binnenstroomden, rolt een nooit geziene geweldgolf over West-Europa.  Vooral het aantal verkrachtingen, moorden en andere sexaanvallen op vrouwen en jonge meisjes valt op.  De sexjihad gaat elke dag verder.  In de Duitse stad Worms werd het Duitse meisje Cynthia zopas doodgestoken door een afgewezen asielzoeker van 22 uit Tunesië, Ahmed.  Het meisje werd genadeloos afgemaakt met 10 messteken met een lang keukenmes. 

De asielzoeker Ahmed kwam pas in oktober 2017 Duitsland binnen, maar stond toch al bij de politie bekend voor inbraken, diefstallen, drugdelicten en gewelddaden.  Net als in België worden criminele illegalen en asielzoekers in Duitsland echter niet opgesloten, omdat dat voor links en de EU ‘strijdig is met hun mensenrechten’:  ze worden dus na verhoor gewoon weer vrijgelaten, en weten vanaf dan dat ze straffeloos zijn.  Waarna ze hun misdaden nog opdrijven.  En zo kon ook Ahmed ongehinderd overgaan tot dodelijk geweld.

Cynthia was een verpleegster, en leefde dus in functie van het helpen van mensen.  Misschien was ze daardoor vatbaar voor de leugens van politiek en leugenpers, dat asielzoekers ‘enkel op zoek zijn naar een beter leven’?  Dat ze ‘niet allemaal slecht’ zijn?  Alleszins besloot het meisje een relatie met Ahmed te beginnen, en hem enkele keren toe te staan bij haar te overnachten.  Een dodelijke fout, zoals zo vaak.  Want de meeste ‘asielzoekers’ zijn niet op zoek naar een ‘beter leven’, maar naar rijkdom, geld, liefst zonder te werken, en naar ‘fikkifikki’ – sex met Europese vrouwen, die volgens hen allemaal hoeren zijn.

In de hypocriete moslimcultuur, waar figuren als Ahmed vandaan komen, zijn er immers maar twee soorten vrouwen: getrouwde vrouwen en deugdzame meisjes, die opgesloten worden, en hoeren.  Zodra Cynthia één keer Ahmed toeliet, was ze voor hem een hoer.  En had ze bijgevolg als meisje en vrouw géén recht meer, om Ahmed naar de toekomst toe overnachten of sex te weigeren, laat staan de relatie te beëindigen.  Zodra ze zoiets opperde was dat een ‘belediging’ voor zijn ‘eer’ en moest ze dood.  Dit gebeurt in de moslimwereld duizenden keren per jaar.

De leugenpers probeert intussen dat begrip ‘eerwraak’ ingang te doen vinden als een soort excuus voor het moslimgeweld:  ‘ze weten niet beter’.  Het werd ook vergeefs geprobeerd bij de recente terreuraanslag in Utrecht.  In werkelijkheid is het hele ‘eerwraak’-gedoe gewoon een andere vorm van de achterlijke, gewelddadige moslimcultuur, waarbij mannen in naam van Allah op basis van de Koran geleerd wordt dat ze van een vrouw nooit of nergens iets mogen aanvaarden.  Voor Europese vrouwen en meisjes die willen lopen met vreemdelingen geldt dus meer dan ooit: bezint eer ge begint!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Asielzoeker Ahmed (22) maakt Duits meisje Cynthia (21) af met groot keukenmes”

 1. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège

  Daarom moeten de Grenzen dicht en stop Islamisering voor DIT moslim tuig en gewoon Linea Recta retour naar waar ze vandaan Komen kijk maar naar die moordenaar die nu lachend in Iran woont wat zogenaamd gevaarlijk was Voor hem.

 2. Als het te mooi is om waar te zijn is het vermoedelijk niet waar, maar maakt dat de gutmensch eens duidelijk, onmogelijk!
  Iets met cognitieve dissonantie.
  Een boekenkast vol met aanwijzingen, er verandert niks noppes nada.

 3. Domme doos.

 4. Elk volk met een hoog IQ (Aziaten, Joden, Europeanen – https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html ) beschik over een hoge graad van empathie. Onze linkse rakkers beseffen dit feit maar al te goed. Zij gebruiken deze empathie als een voet tussen de deur om hun gewelddadige revolutionaire gardes naar binnen te loodsen: sterf gij oude vormen en gedachten! Inderdaad, sterf maar lief Duits meisje. Sterf maar Duitsland, sterf maar Europa, sterf maar Japan. Sterf maar tot we allen gelijk zullen zijn … in de dood.
  Groen en rood is een dodencultus.

Trending

%d