Met een nieuwe campagne van de Hongaarse regering laat men middels grote adverentieplakkaten aan de Hongaren weten dat hoge medewerkers van de Europese Unie bezig zijn met “Experimentele migratie-projecten op te zetten met Afrikaanse landen, verplichte vestigingsaantallen en financiële ondersteuning te verminderen voor landen die migratie tegenwerken”. Achter plannen van de medewerkers van de EU, uitgedragen door boegbeeld Jean-Claude Juncker, zit volgens de Hongaren oligarch George Soros, van wie bekend is dat hij Europa wil overspoelen met migranten uit Afrika.

Het bleef echter niet enkel bij deze beschuldigingen van de Hongaren, men liet ook weten dat volgens hen de EU-vestigingsaantallen wil opleggen, de grenzen van haar lidstaten wil ondermijnen en immigratie gemakkelijker wil maken. De Europese Commissie reageerde als door een adder gebeten op de campagne, Hongarije zou volgens de EC gewoon aan tafel zitten bij ieder overleg, de EU zou juist de bescherming van de nationale grenzen voorstaan en er zouden helemaal geen plannen zijn van humanitaire visums voor legale immigratie.

Van Soros is bekend dat hij in alle openheid massale immigratie predikt voor Europa als antwoord op dalende geboorteaantallen en heeft Hongarije en andere ‘populistische’ lidstaten hard aangevallen omdat ze volgens hem het bestaan van de EU in gevaar brengen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Nieuwe campagne over duo Soros-Juncker vanuit Hongarije”

  1. Ga zo door Hongarije zo moeten er meer volgen! Stem in maart op volksvriendelijke anti EUSSR partijen!

  2. Spel zonder grenzen – lachen zonder grenzen …

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading