ReAct wordt ReAct Nieuws: de hoofdredacteur op rust legt uit

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Niet helemaal, maar toch een beetje. ReAct wordt ReAct Nieuws, de hoofdredacteur is een andere – en zelfs ‘nen Ollander’ – en er werd een nieuwe url aangemaakt. Bovendien kreeg de webstek een nieuw uitzicht. Ons motto blijft ‘Fors Polariserend!’ Houzee!

Andere naam

Begonnen, toen de beesten nog konden praten, als Rechts Actueel, verveld tot ReAct en nu ReAct Nieuws. Een andere naam, maar zeker geen andere inhoud. We blijven de enige rechtse, radicale en nationalistische stem in het Vlaamse en Nederlandse medialandschap. De enige draaiend op een handvol vrijwilligers (voor de volle 100%!) en met een zelf bijeengeraapt werkbudget waarmee je tegenwoordig amper een flinke dieselwagen mee kan voltanken.

Nieuwe hoofdredacteur

Nadat de vorige Grote Smurf – ondergetekende – ondertussen bijna 100 jaar de honneurs waarnam, werd het stilaan tijd voor een nieuwe Capo di tutti capi. En die nieuwe chef is een Nederlander (Neen toch! Toch wel…). Ene van over de Moerdijk, asjemenou. Sjors, woonachtig in de stad van waaruit Rutte en Co Nederland om zeep helpen, is al sinds mensenheugenis medewerker aan deze nieuwswebstek en leidde van 2009 tot 2011 met Kruppstahlen hand de redactie van Revolte, het tijdschrift van de slechteriken van Voorpost. Nog zo’n Heel-Nederlandse club.

Nieuw uiterlijk

Net zoals Boudewijn Bo werd en hier en daar wat aanpassingen liet aanbrengen – of eerder weghalen – aan zijn carrosserie, verandert ook het uitzicht van uw vertrouwde nieuwsstek. In tegenstelling tot Boudewijn blijven wij echter 100% mannelijk in lijf en leden. Vanzelfsprekend niet zonder de nodige aandacht te besteden aan het vrouwelijk schoon der Lage Landen! ReAct Nieuws is er immers voor iedereen. Niet dat we daarom in alle noodzakelijkheid de progressieve diversiteit omarmen. Dat willen we nu ook weer niet gezegd hebben!

Motto

En dan tot slot ons motto. Dat hadden we in alle stilte al ingevoerd enige tijd geleden. ‘Fors Polariserend’ is exact wat je ervan verwacht. We leveren no nonsense-nieuws, zonder rekening te houden met sneeuwvlokjes en de immer overgevoelige minderheden. En polariserend, jawel, zeker en vast! Net zoals de linkse, zwaar indoctrinerende klimaatmarselingen roepen: “wie niet met ons is, is tegen ons!”, zeggen wij net exact hetzelfde. Onze boodschap is de enige correcte en wanneer dat niet zo mocht zijn, kan je dat proberen te weerleggen in de reactiemodules op deze nieuwsstek en op onze sociale media. Wij mogen ook al eens lachen, toch? ;-)

Nog vele jaren! Hiep hiep hoera! En waar blijft dat bier?

frre.jpg
De hoofdredactie van ReAct Nieuws. Vlnr.: Bert, Rob en Sjors.

One comment

  1. Succes, en met onze kameraad uit het Noorden aan het roer komt dat helemaal goed!

Comments are closed.