Afgelopen zaterdag waren er doorheen heel Nederland de klassieke Sinterklaasintochten, waarbij op diverse plaatsen tegenstanders van deze Nederlandse traditie van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zich verzamelden, met het idee om te gaan demonstreren. Op een aantal plaatsen kwam het tot confrontaties tussen voetbalsupporters, gewone burgers en een verzameling van linkse extremisten die kleine kinderen hun feesten wilden verstoren. Het gevolg was dat in Rotterdam en Eindhoven de linksextremisten voortijdig moesten stoppen en niet konden schreeuwen tegen de kinderen en de feestvierders.

Het doel om kinderfeesten te verstoren lijkt wel te zijn bereikt door deze extremisten. De organisatie Kick Out Zwarte Piet (KOZP), waarvan meerdere activisten in het verleden zich middels bedreigingen hebben geuit, zorgde ervoor dat het op een aantal plaatsen zeer onrustig was en dat de intocht met politiebegeleiding moest verlopen. Het KOZP kan rekenen op constante reclame in de systeempers en geniet veel sympathie van de zittende macht.

Dit in tegenstelling tot de gewone man en vrouw die niets moet hebben van de anti-Nederlandse retoriek en de eisen van de linksextremisten om het traditionele Sinterklaasfeest aan te passen. Bij de landelijke Sinterklaasintocht in Zaandam verliep het door toedoen van de anti-Nederlandse relschoppers zeer moeizaam, zoals te zien in onderstaand verslag van Powned;

In Eindhoven waren de lokale voetbalsupporters niet bereid om dit soort van extremisten zomaar te laten demonstreren in hun stad. De demonstranten die met borden rondliepen met anti-Nederlandse teksten werden omsingeld en kregen een verbale overmacht te verduren en besloten daarop terug naar huis te gaan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Extremistische anti-Zwarte Piet-activisten botsen bij Sinterklaasintochten op Nederlands verzet”

  1. […] weten ondertussen dat afgelopen weekeinde in Nederland heel wat anti-Pieten op de loop moesten voor de boze bevolking die wél van een Sinterklaasfeestje houdt. Een harde kern van deze nutteloze cultuurmarxisten […]

  2. Het lijkt steeds moeilijker om je als Vlaming toch te bekennen tot de eens zo geroemde Groot-Nederlandse gedachte en dat is NIET de schuld van de Vlamingen.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading