Vorige week berichtte de leugenpers (onze staatszender inbegrepen) dat een ‘extreemrechts’ groepje, dat een aanslag op Macron beraamde, werd opgepakt. Het ‘commando’ ging toeslaan in het Charleville-Mézières in de Franse Ardennen. Charleville-Mézières was een van de vele plaatsen die Macron zou bezoeken naar aanleiding van de herdenkingen van de Grote Oorlog. 

Heel het verhaal – dat wisten we natuurlijk op voorhand – was een opgezet toneelstukje dat de nieuwe baas van de Direction centrale du Renseignement intérieur (DGSI), Nicolas Lerner, enige bekendheid moest bezorgen. Intern noemen de speurneuzen dat ‘un cadeau de bienvenue’. Het schijnt zelfs een traditie te zijn dat nieuwe bazen zo’n cadeautje krijgen. Tien jaar geleden, bij het aantreden van een vorige baas, werd een extreemlinks groepje opgepakt.

Het extreemrechts commando van 4 personen, dat zijn intenties via de sociale media had bekendgemaakt en nu werd opgepakt, bestond voornamelijk uit gepensioneerden. In hun Peugeot 404 vond de politie een ‘gevaarlijk’ arsenaal: 3 slaapzakken, 1 campingbed, een paar zwarte handschoenen en een keramisch keukenmes. Gelukkig voor de samenleving, werden ze ‘geneutraliseerd’.

Dit alles gebeurde dus met medeweten van het Elysée en Macron. De Zonnekoning van wie de populariteit amper nog kan zakken, kan een beetje steun gebruiken, zal men gedacht hebben. De staatssecretaris voor Binnenlandse Zaken, Laurent Nuñez (REM), die in een vorig leven zelf baas was van de DGSI, weet natuurlijk perfect hoe hij zoiets moet ‘regelen’. Hijzelf kreeg enige tijd terug ook  ‘un cadeau de bienvenue’.

Dat het volk geregeerd wordt door leugenaars en bedriegers, wordt hier nog maar eens duidelijk. In een samenleving waar fatsoen de norm zou zijn, zouden die onmiddellijk ontslag moeten nemen.

Het hele verhaal staat te lezen in ‘Le Canard enchaîné’. De Canard heeft de reputatie zeer betrouwbaar te zijn en zijn informatie grondig te checken. Mocht er toch eens iets fout lopen (wat zelden voorkomt) dan wordt dat meteen rechtgezet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “‘Extreemrechts’ commando tegen Macron blijkt opgezet spel van Franse staatsveiligheid met medeweten van … Macron zelf”

  1. Waar is het eergevoel naartoe ! Geen enkele politieker .. misschien enkelen op gemeentelijk vlak hebben dit nog !!! Het lijkt wel dat je corrupt MOET zijn ….
    Waarschijnlijk is er in hun milieu een eretitel van corruptie die je moet verdienen ! SCHANDE !!!

  2. Zal wel weer een “false flag” zijn, opgezet door de zionisten!

  3. […] Source: ‘Extreemrechts’ commando tegen Macron blijkt opgezet spel van Franse staatsveiligheid met medewe… […]

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading