Wat krijgen we nu? De persman van UNIA die een wc-rol vasthoudt met een pamflet van het Vlaams Belang er omheen gerold. U kent UNIA wel, het vetgesubsidieerde orgaan van links dat er enkel en alleen op uit is om Vlamingen erop te wijzen dat ze blanke gepriviligeerde supremacisten zijn die zich nederig moeten gedragen tegenover alle minderheden die dit land telt.

Maar serieus nu, Michaël François, een kandidaat voor Défi, het voormalige Vlamingenhatende FDF van Olivier Maingain, toont zijn haat tegenover het Vlaams Belang middels een zelfgeknutselde Vlaams-Belang-wc-rol. Hij maakte er zelfs een filmpje mee voor op zijn Facebook. En deze man is dus de Franstalige contactpersoon van UNIA voor de persmensen. Maar nu hoor je zijn perscontacten niet, behalve dan bruzz.be.

mfidl2.png
Michaël François, dames en heren, de persverantwoordelijke van UNIA.

En UNIA, zijn werkgever dus, verwoordt hun strijdidealen nochtans erg duidelijk op hun pagina: “voor gelijke kansen en bestrijding van discriminatie en racisme”. Gelijke kansen, jazeker! Maar niet voor VB’ers dus. Die zijn voor UNIA iets minder gelijk dan de rest. Nochtans betaalden ook alle VB-kiezers mee aan de 37.316,52 euro subsidie die UNIA voor het werkjaar 2018 in ontvangst mocht nemen van de Vlaamse overheid. Of voor het totale kostenplaatje in 2017: “8,1 miljoen euro van de federale overheid, de gewesten en de gemeenschappen.” (Cijfer afkomstig van hun eigen website.)

Waar zit PANO nu? Of de vrt in het algemeen?

mfidl.png

mfidl3.png

fmvu.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “UNIA-persverantwoordelijke knutselt wc-rol met Vlaams Belang-pamflet en toont het fier op Facebook”

  1. Mensen,een beetje redelijk blijven.Het is niet de Unia die je moet viseren maar zij die dit monster gecreëerd hebben.
    Ik laar het over aan de verstandigen onder ons om uit te maken wie dat mee mogelijk gemaakt heeft
    Buiten het Vlaams belang is dat volgens mij iedereen..

  2. mireille demonie

    Vulgariteit is nu eenmaal aangeboren …
    en elke beschaving, heeft misschien het afval dat ze verdient ….

  3. Unia een corrupte bende zakkenvullers met een enkele agenda op Stasi leest geschoeid , het vernietigen van de Vlaamse identiteit en het vervolgen van de verdedigers ervan , wanneer gaan de mensen dat gebouw eens bestormen ??

  4. Now dat noemt men vrije meningsuiting.

  5. Een creatief genie, een kunstenaar, een strijder voor westerse waarden, dat moeten we zeker en vast subsidiëren: kom vreemde man, schijt op onze kop, hier is voor alle nieuwkomers alvast een gratis rol WC papier …

  6. UNIA non olet. Of toch?

  7. Ratteke Maurice

    Zou mijn hartenwens willen of kunnen uitkomen op 14 oktober 2018 , Hoooooooooo Heer wat zou het mooi zijn moest 14 oktober een diep donkere pik zwarte zondag worden voor al dat Extreem Links gespuis. Een hartenwens waarvan ik al jarenlang droom die mij soms midden in de nacht in een visioen al dikwijls heeft wakker geschud als of onze Vlaamse partij te midden op de Grote Markt in Brussel wordt gehuldigd met een totale meerderheid net zoals die potstampers tweede werden en gehuldigd werden na het behalen van de tweede plaats wereldbeker voetbal. In het BELANG van VLAANDEREN Hoo heer laat mijn wens in vervulling gaan.

  8. Ik vind dat meneer François zichzelf hiermee flink te kakken zet.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading