Bij een stadsfestival in de Duitse stad Chemnitz werden, zoals steeds in Duitsland sinds de door Merkel toegelaten asielinvasie, meisjes en vrouwen lastiggevallen door allochtonen.  Toen een 35-jarige Duitse man met Cubaanse roots de vrouwen probeerde te beschermen, werd hij door allochtonen met een mes doodgestoken.  Na lang verzwijgen en ontwijken moest de politie toegeven dat het gaat om een Syriër en een Irakees.  In West-Duitsland zou dit zonder veel erg passeren, maar Chemnitz ligt in het voormalige Oost-Duitsland, in Saksen.  De Duitsers reageerden dus massaal en correct: ze gingen spontaan met 1000 man de straat op met de slogan ‘wir sind das Volk’ gericht tegen de Merkel-dictatuur – de leuze waarmee in 1989 de DDR-dictatuur ten val gebracht werd. Ook ‘dat is hier onze stad’ klonk duidelijk aan het adres van vreemdelingen.

De Duitse politie probeerde de optocht te verhinderen, want vrije meningsuiting over vreemdelingengeweld is in Duitsland afgeschaft, maar de Duitsers, waaronder vele supporters van voetbalclubs, lieten zich niet tegenhouden.  Het levert indrukwekkende beelden op.

In de rand van de veeleer rustige optocht kwam het tot incidenten met allochtonen, die hun gebruikelijke arrogantie voor een keer gecounterd zagen door Duitsers die hen toeriepen’ Hau ab’ (bol het af).  Het geweld, de arrogantie en de geweldbereidheid van de allochtonen werd beantwoord met stampen en slagen.  Hier wat knappe beelden, verzameld door een extreemlinks clubje:

Meteen daarop startte Merkel de gebruikelijke propaganda: de 1000 betogers zouden ‘hooligans’ geweest zijn, ze zouden aan ‘zelfjustitie’ gedaan hebben, en werden meteen bedreigd: ‘De Duitse justitie zal dit niet aanvaarden’, zo klonk het dreigend.  In Duitsland worden grote optochten of bijeenkomsten van patriotten geregeld met grof geweld aangevallen door de politie en andere veiligheidsdiensten, en wie Merkel bekritiseert wordt voor de rechter gesleept voor ‘Volksverhetzung’ – een vaag en algemeen begrip, waarmee elke kritiek op het rampzalige beleid in Duitsland elk jaar duizenden keren vervolgd wordt.  Ook de leugenpers zet alle zeilen bij: de identiteit van de daders van de moord zou ‘niet bekend’ zijn, en Duitsers die de straat op gaan zouden ‘geweldbereid’ zijn.  Vreemd hoe dat woord nooit in de context van vreemdelingen gebruikt wordt…

Ook voor vanavond circuleren oproepen om in Chemnitz en in vele andere Duitse steden de straat op te gaan als eerbetoon aan de laf vermoordde Duitser.  Het ziet er dus naar uit dat na Dresden en Kandel nu ook in Chemnitz het volksprotest tegen Merkel en de gevolgen van haar open grenzen-beleid stevig op gang komt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Vreemdeling steekt Duitser dood: Chemnitz in rep en roer, Merkel start propaganda”

  1. Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering https://fenixx.org/2018/07/07/migrant-onthoofdt-1-jarig-meisje-in-duitsland-merkel-verbiedt-media-rapportering/

  2. SCHANDE ZO EIGEN VOLK ONDERDRUKKEN OM DESERTEURS HUN ZIN TE LATEN BEGAAN; DRAUS MIT DIESEN KRAPUUL MERKEL MUS WEG.

  3. […] Vreemdeling steekt Duitser dood: Chemnitz in rep en roer, Merkel start propaganda […]

Trending

%d bloggers liken dit: