De Westerse journalistiek is zwaar ziek. Dat blijkt opnieuw nadat het Duitse roddelblad Bild.de een tekst publiceerde van de hand van Daniel Böcking. De aanleiding was de diagnose die de vrouw van Syrisch president Assad overviel: bortskanker. De reactie van de auteur: “Mag men zich er over verheugen dat de ‘moordende moeder’ van Syrië kanker heeft?” Ziek is zo’n gedachte. Maar het mag en kan tegenwoordig allemaal!

De man hield het daar niet bij: “De vrouw van de chemische wapenslachter Bashar al-Assad (52) heeft borstkanker. En – in alle eerlijkheid – de gedachte, hoe slecht ze ook is, dat het de juiste vrouw treft, is niet zover weg…” Verder probeert hij zich er wat uit te lullen door het ‘een niet al te Christelijke gedachte’ te vinden en dat er beter voor haar zou gebeden worden dan er tweets met Schadenfreude over te versturen, maar zijn ziekelijke manier van denken kennen we nu wel.

Assad bevindt zich voor de Westerse media aan de ‘foute’ zijde van het wereldtoneel. Die kant waar Putin, Trump, Orban en vele andere wereldleiders zich bevinden. Je kan er je gedacht over hebben, maar politiek blijft politiek. De idee dat we bepaalde mensen moeten verafschuwen omdat de media het zo zeggen is niet aan ons besteed. En de mensen zijn dat ook stilaan beu. Ongetwijfeld leidde dat tot de overwinning van Trump.

In tegenstelling tot de Westerse media hopen we dat Asma al-Assad (42) snel beter wordt. Gewoon, omdat we deze ziekte niemand toewensen, zelfs onze grootste tegenstanders niet. Dat heeft immers te maken met een minimum aan fatsoen.

Zeg hem gerust even jouw gedacht onder onderstaande tweet. Net als de vele anderen die dat deden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Vrouw van Assad heeft borstkanker, Duitse auteur op Bild.de: “Het treft de juiste persoon…””

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading