Op de Antwerpse Luchtbal werd afgelopen donderdag een 64-jarige mindervalide dame bekogeld door snotneuzen van Afrikaanse origine. Het leek de “negertjes”, zoals de dame ze noemt, niet te schelen dat het slachtoffer in kwestie in een scootmobiel rondreed. Bovendien riepen ze “vuile Belg!” naar haar. Een zoekactie van de politie naar de daders heeft helaas niets opgeleverd.

Het was een bericht op Twitter van Antwerps gemeenteraadslid Wim Van Osselaer (VB) die de kat de bel aanbond: “Antwerpen: ‘negertjes’ bekogelen 64-jarige dame met handicap in scootmobiel zonder aanleiding en roepen ‘vuile Belg’. Mocht het omgekeerde gebeuren; pers, politiek en Unia zouden elkaar daar verdringen. Nu: stilte.

De Luchtbal is een multiculturele parel aan de Schelde. Zowat alle nationaliteiten kan je er tegen komen. Dat tegelijkertijd de criminaliteitscijfers er nogal hoge toppen scheren, sluikstort er de normaalste zaak van de wereld is en gewelddaden tegen blanke Antwerpenaren er schering en inslag zijn, is geheel toevallig. Een verband tussen X en Y zoeken heet namelijk ‘racisme’. Het zijn conclusies die we niet willen opdringen aan onze lezers, de slotsom moet je zelf maar maken.

Wim Van Osselaer is al sinds jaar en dag erg actief bezig met alle dossiers die de sociale woningen in Antwerpen aangaan. De Luchtbal kent met andere woorden geen geheimen voor hem. Dat slachtoffers van multicultureel geweld uitgerekend bij hem komen aankloppen heeft daar dan ook alles mee te maken en niet met de partijkleur van Van Osselaer. Maar toch zien anderen dat niet zo, dat werd al snel duidelijk onder het bewuste Twitter-bericht gisteren.

Alsof het nog niet erg genoeg was dat een oudere Vlaamse invalide dame dit relaas ‘mocht’ vertellen, kreeg de klokkenluider in kwestie allerlei ‘racisme’-verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Een klein overzicht:

l3l2l4l1

Of zoals ze het in de Angelsaksische landen zouden zeggen: “Just another day in Paradise…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oudere dame in scootmobiel door Afrikaanse kinderen bekogeld en uitgescholden voor “Vuile Belg!” op Antwerpse Luchtbal”

  1. het n woord dus,en wat dan nog..zeg gerust maar neger of nikker wat mij betreft…
    ik woon gelukkig in een “zone” waar die nog een zeldzaamheid zijn,en wij gaan er alles aan doen om het zo te houden..

  2. Wat is het ver gekomen, de omgekeerde wereld… Schandalig!!! Hard aanpakken of het loopt helemaal uit de hand… en dan zal ik nu weer bestempeld worden als racist zeker? Niets is minder waar ik wens voor ieder een basis maar respect voor iedereen kost geen geld enkel respect van gastvrij zijn en dankbaarheid, opvoeding, …

  3. […] via Oudere dame in scootmobiel door Afrikaanse kinderen bekogeld en uitgescholden voor “Vuile Belg… […]

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading