Sint-Niklaas: ‘Allah Akbar’-brullende moslimextremist opgepakt dankzij lezer REACT

Honderden moslimterroristen uit België hebben gevochten in Syrië, maar worden door de lakse CD&V-NVA-MR-regering ongestraft losgelaten in onze straten, zelfs als ze veroordeeld zijn.  Ze krijgen zelfs dagjes verlof uit de gevangenis, waarna ze burgers en agenten vermoorden, zoals recent in Luik…  Het leidt tot steeds gevaarlijkere situaties in onze straten, en het gevaar is overal.  Gisterenavond werd een lezer van REACT geconfronteerd met een Allah Akbar-brullende moslimextremist, zomaar op een plein in de stad Sint-Niklaas.

We kregen van hem volgend relaas:

Hallo REACT, ik lees al lang jullie site en wil jullie toch wel even verslag doen van wat ik gisteren heb meegemaakt.  Gisterenavond rond 20 uur ging ik op bezoek bij vrienden in Sint-Niklaas.  Ik parkeerde mijn auto aan het Sint-Jansplein.  Daar wonen in de buurt wel wat allochtonen, maar het is hoegenaamd geen concentratiebuurt;  het is een groot groen plein, met een parkje met speeltuigen ernaast, en er staat een kleuterschool en eerder begoede woningen.

Nauwelijks was ik uitgestapt of ik hoorde op het plein een enorm gebrul.  Tot mijn verbazing stond daar een moslimextremist van zowat 23 jaar, van kop tot teen uitgedost in het uniform van Islamitische Staat:  gevechtslaarzen, lange zwarte broek, donkere T-shirt, krullend haar en donkere baard.  Hij voerde daar gevechtsoefeningen uit: met karatetrappen in de lucht, en hakkende armbewegingen.  Daarop volgde een luid ‘Allah Akbar’.  De aanblik was die van pure haat, agressiviteit en bloeddorst.

Hij had mij niet gezien, maar kreeg toen een jong meisje in het oog dat met de fiets voorbijkwam.  Hij liep erheen, tot op het voetpad, en brulde haar dan allerlei verwensingen toe.  Allicht vond hij een fietsend meisje zonder hoofddoek heel erg storend.  Het meisje fietste verschrikt weg.  Dat volstond wel voor mij, en dus belde ik de politie met de melding dat een soort terrorist-lookalike Allah Akbar stond te brullen.  Toegegeven, binnen de 10 minuten stonden ze er al, en namen hem mee.

Eind goed, al goed, denk je dan, tot je je de bedenking maakt dat dit soort moslimgekken nu dus overal op onze straten en pleinen rondloopt.  Dit zijn tikkende tijdbommen, het gevaar is overal.  Wat als je dochter of je vrouw door zoiets wordt aangevallen?  Ze hebben amper verweer.  En wat als hij morgen met een mes, een auto, een vrachtwagen naar één van de vele zomerfeesten en festivals trekt, die nu gaan beginnen?  De regering doet niks, het gerecht is laks, we zijn dus gewoon loslopend wild, en de Vlamingen zijn niet voorbereid.  De controles aan de ingangen van koopcentra, de militairen bij de ingang van de parkings van Zaventem:  ze zijn allemaal alweer weggehaald, men denkt dat het gevaar geweken is…  Een gevaarlijke illusie.  Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik vrees dat het een lange, gevaarlijke zomer wordt.’

(De foto is niet die van de moslimzot uit Sint-Niklaas, maar van een IS-oorlogsmisdadiger die er vrijwel 100% op lijkt.)

3 comments

  1. Beste redactie. Ik heb dit artikel gedeeld maar kreeg een reactie in PB dat dit verhaal niet klopt. Een inspecteur van de Mechelse politie vertelt dat dit voorval niet gebeurd is. Ook werd me erbij verteld dat jullie regelmatig onwaarheden en spam publiceren.
    Spam , hoax enz zijn natuurlijk dooddoeners voor elk verhaal dat niet gecontroleerd kan worden..
    Graag wat argumentatie pro- publicatie.

    Onze reactie: straf dat een inspecteur van de Mechelse politie zoiets durft beweren. Dat hij het eens hard maakt? Wij publiceren geen onwaarheden of spam of hoax; wie er een voorbeeld van wil geven, mag het altijd proberen te doen. In het geval van de brullende moslimextremist die gisteren amok maakte op het plein in Sint-Niklaas hebben wij een 100% betrouwbare ooggetuige en staan wij volledig achter ons verhaal. Trouwens, hoe zou de politie van Mechelen nu al een dag later kunnen weten wat er exact in Sint-Niklaas gebeurd is? De arrestatie kan administratief geweest zijn, waardoor er geen PV van terug te vinden is. ‘Allah akbar’ brullen is helaas niet strafbaar, en het is het bekende liedje: zolang er niemand neergestoken, opgeblazen of platgereden is ‘kan men niets doen’ en ‘kan men enkel observeren’…

Comments are closed.