Op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas hebben ze de voorbije jaren wel al één en ander meegemaakt, maar dit slaat allicht alles:  in de nacht van zondag op maandag werd daar een jong ezeltje vastgebonden met plakband en blijkbaar groepsverkracht door meerdere mannen.  Die zijn wellicht ‘s nachts over de omheining gekropen.

In Het Nieuwsblad vertelt de directeur van het domein:  ‘Een paar onverlaten is erin geslaagd over of door de omheining rond het domein te kruipen.  Zodra ze binnen waren, zochten ze het hok op waar één van onze ezels met haar veulentje verblijft. Ik vermoed dat ze met vier of vijf man waren. Anders zouden ze nooit de moeder in bedwang hebben kunnen houden, toen die zag wat er met haar jong gebeurde.”

Het beest raakte ernstig gewond, maar zou het wel overleven.

Het onderzoek loopt en mafketels zitten er in elk volk en cultuur, maar het verrichten van dergelijke brutale sexuele handelingen met dieren is bij ons gelukkig toch wel uiterst zeldzaam.  In onherbergzame gebieden als Afghanistan en Pakistan is het sexueel ‘gebruiken’ van dieren, in het bijzonder ezels, veel ruimer ingeburgerd.  Volgens nogal wat waarnemers vloeit dat voort uit het feit dat in deze primitieve macho-islamculturen enerzijds jonge mannen sexueel niet-opgevoed worden tot beheersing, en anderzijds vrouwen tot in het absurde aan het oog onttrokken en opgesloten worden.  Dat is een ‘inconvenient thruth’ voor velen, maar daarom niet minder een feit.  En laat het nu net uit die gebieden zijn, dat de voorbije jaren massa’s illegalen en asielzoekers ons land zijn binnengestroomd…

Recreatiedomein De Ster ligt in vogelvlucht zowat 1 km verwijderd van het asielcentrum Westakkers.  Dagelijks lopen groepjes asielzoekers te voet van Westakkers naar het centrum van Sint-Niklaas; daarbij volgen ze de grote baan die langs de kinderboederij loopt. Ook op het domein zelf zijn ze vaak te vinden: tot voor kort kregen ze gratis toegangstickets die door het N-VA-SP.a-Groen-stadsbestuur van Sint-Niklaas via het OCMW werden uitgedeeld, terwijl de werkende en belastingbetalende Vlaming daarvoor moest betalen.  Nu is De Ster een provinciaal domein geworden.

We zijn benieuwd wat het onderzoek gaat opleveren.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

27 reacties op “Jong ezeltje groepsverkracht in Sint-Niklaas”

 1. DNA test, de daders zijn zo makkelijk te vinden.

 2. Super erg voor zowel veulen als voor de mama die hulpeloos moest toekijken. Walgelijk dat mensen nog steeds denken dat ze meer zijn dan een onschuldig dier dat niets verkeerd heeft gedaan. Daders onmiddellijk onverdoofd castreren. Maar om dit artikel met racistische noot te eindigen…is even misselijk makend!!!

  1. Meer dan castreren. Met een bijl eraf hakken zodat ze het niet meer kunnen gebruiken.

  2. En t castreren vd daders wel volledig uitvoeren en dan bedoel ik, castreren tot ACHTER hun oren, dan is t probleem wat deze schoften betreft gelijk geelimineerd. Wellicht preventief ‘ruimen’ als optie is toch iets dat vaker gebeurt wanneer rampen te verwachten zijn en deze rampen ziet n BLINDE nog aankomen!

 3. Mij om het even van welke afkomst ze zijn, maar ik wens de daders een ongeneeslijke, ondraaglijke, brandende jeuk zodat ze goed onthouden dat ze goed verkeerd bezig zijn. Dat ze uit eerlijke schaamte niet meer durven buiten te komen.

 4. wie dit ook doen zijn heel erg ziek en gestoord.met die gasten hetzelfde doen

 5. Cindy Van de Velde

  Zonder enige bewijs toch de daders kennen, knap!

  1. 1+1=3 volgens u..ik weet uit eerste hand wie er allemaal in dat asielzoekerscentrum zit. veel brave mensen die vooruit willen maar ook veel regelrecht krapuul die zich met leugens een verblijfsvergunning toegewezen krijgen. door de onbestaande communicatie van het personeel en fedasil kan dit allemaal.


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 6. Dit is nu eenmaal hoe de media werkt.
  Deze reactie zullen ze wss ook niet plaatsen

 7. Patrick Snelders

  Elke cultuur heeft zijn eigen gewoonten, normen en waarden. We vinden het vanzelfsprekend dat kuddedieren een eigen territorium hebben omdat dit in de genen gebakken zit om te kunnen leven en overleven als groep. Mensen zijn ook kuddedieren maar ons territorium wordt hoe langer hoe kleiner omdat we zelf het slachtoffer worden van onze aangeleerd sociaal gedrag ten koste van onze eigen leefwereld en cultuur.De geschiedenis heeft ons nog niets geleerd?! De zwakken gaan er van tussen.Darwin, eerste les…


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 8. Na een ezelsdracht krijgen kleine ministerkes in spe


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 9. Hans De Groot, is dit artikel gebaseerd op feiten? Weet je zeker dat het daders zijn van die afkomst? Of is het een stunt van jou om de mensen weer tegen mekaar op te zet?
  Dit is geen objectief artikel maar eerder insinuaties …


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  1. Een moslim in Italië verkracht een paard tot het arme dier sterft.

   http://globalphilosophy.blogspot.com/2012/09/muslim-kills-horse-by-anally-raping-him.html

  2. Een andere moslim verkracht een hond in Sicilië.

   https://enzaferreri.blogspot.com/2013/02/muslim-arrested-for-raping-dog-in-italy.html

  3. Een syrische immigrant verkracht een pony in Duitsland. Op klaarlichte dag… terwijl kinderen toekijken.

   https://thegoldwater.com/news/11917-Syrian-Immigrant-Rapes-Miniature-Pony-In-Front-Of-Children

  4. En natuurlijk kinderverkrachting….

   https://www.amren.com/news/2018/03/pedophile-grandfather-sold-children-for-sex-in-a-telford-rape-house/

   Duizenden blanke kinderen verkracht in Rotherham door bruine en zwarte “mensen”.

   https://www.amren.com/news/2018/02/rotherham-sex-abuse-scandal-grows/

  5. Een paar dagen geleden is Mohamed Amin veroordeelt tot 14 jaar voor het verkrachten van een 18 jarig meisje.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-5806719/Asylum-seeker-raped-woman-night-jailed-14-years.html

  6. Er vinden zoveel verkrachtingen plaats in Duitsland door immigranten dat er een anti-verkrachtings broek op de markt is verschenen.

   https://www.amren.com/news/2018/01/german-designer-creates-anti-rape-pants-spate-sexual-assaults-cologne-new-year/

  7. Yup, er is overduidelijk GEEN verband tussen niet-blanken en het verkrachten van Blanke vrouwen en kinderen. Én dieren.

   Hier nog een artikel dat bewijst dat er GEEN bewijs is.

   https://www.defendevropa.org/2018/migrants/migrant-crime/loverboy-grooming-in-the-netherlands-a-clash-of-moral-panics/

   Ik kan nog wel een reactie of duizend plaatsen, maar daar heb ik de tijd niet voor.

  8. Despriet freddy

   Een echte belg doe zoiets niet (met uitzondering van enkele)maar met julie ras is het een traditie

 10. Vind het erg dat dit gebeurt is , maar om met de vinger te wijzen naar dat vreemd volk op de westakker , zou daar veel uitspraak over doen . Het is misschien een bende gestoorde jongeren die in de buur zijn uit geweest .


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 11. Ratteke Maurice

  Straks krijgt die ezel een veulen, Een ezelafghaan kunnen ze hem noemen, Ja het zijn ook allemaal ezels in die asielcentra maar de ezels hier bij ons zijn ook veel slimmer .

  Wie zal de Peter zijn ?? Den Theofiel ?? of De Hesp ?? verdomme of die van het racistisch centrum die passen bij elkaar.

 12. […] via Jong ezeltje groepsverkracht in Sint-Niklaas […]

 13. Guido Vanluffelen

  Dit geloof ik niet !

 14. Petro Probert

  DIt is eintlik siek dat mense so optree !

Trending

%d