De kogel is door de politieagent kerk: minister van justitie Koen Geens doet een tjevenstreek en neemt geen ontslag na de moordpartij door iemand die maar liefst in 4 belangrijke veiligheidsdossiers rode lichten deed knipperen bij het departement justitie en toch gezellig vrij mocht rondkuieren voor 36 uurtjes om vervolgens ongelovige honden te gaan afknallen. Moslimkuisvrouw werd gespaard, want moslim. Het enige wat postjespakkers politiekers heden ten dage na een islamitisch geïnspireerde aanslag doen is luidop de vraag stellen “hoe het zover is kunnen komen?“.

We lichten het tipje van de sluier. Omdat de waarheid voor ons wél van belang is. Want wie wordt er door de stad Antwerpen royaal gesponsord voor het organiseren van ‘islam voor beginnelingen’? Wie lokt er met Antwerps belastinggeld contractueel opgelegd door de Stad “minstens 2400 mensen per jaar”, voornamelijk schoolkinderen, naar “minstens 15 moskeeën, verspreid over 5 districten“? Het is de vzw Motief. En dit clubje krijgt daarvoor van uw geld een aardige duit.

27.800 euro per jaar wordt door de stad Antwerpen besteed aan het verspreiden van de islambeginselen onder de schoolgaande jeugd. We herhalen het even: 27.800 euro per jaar wordt door de stad Antwerpen besteed aan het verspreiden van de islambeginselen onder de schoolgaande jeugd. U kent de beelden wel: kindjes met de schoenen uit, op een tapijt, achterwerken omhoog en prevelen dat Allah de grootste is. Uiteraard louter ter informatie, want het woord indoctrinatie mag niet gebruikt worden. Het is allemaal geheel onschuldig. En ook de vzw Al Umma vult zijn zakken met 12.000 euro Antwerps belastinggeld voor het project ‘Open Moskee’. Ja, echt. Wat men onder andere met die centjes doet zie je in onderstaande filmpje. Gezellig toch?

mdtm.png

En dan vragen ministers zich onbeschaamd en luidop af hoe het zover is kunnen komen dat (bekeerde) moslims aanslagen plegen tegen Westerlingen. Waar ze de inspiratie haalden. Wat het verband is tussen al de aanslagen. Hoe, wat, waar? Vragen. ALLEMAAL VRAGEN!!! We kunnen ons stilaan inbeelden waarom er geen tijd meer over is om aan deftig beleid te doen. Er moeten vragen beantwoord worden. En veel ook! Ach laat maar. De bevolking heeft de sleutel zélf in handen. En als ze niet correct willen stemmen, dan moet Het Volk de gevolgen maar dragen. Zo is het. Niet anders!

Lees het gerust op uw gemak zelf even na in de documenten van ’t Stad:

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Stad Antwerpen subsidieert moskeebezoeken voor schoolkinderen voor niet minder dan 27.800 euro”

  1. In Belgikistan denken de meesten dat gangsters jassen met kappen erop dragen. Dat is verkeerd. Ze dragen kostuums…en halen in hoofdinkomen uit mandaten………………………….

  2. En de idiote Vlaming staat erbij en kijkt ernaar.

  3. Ratteke Maurice

    Hoe schandelijk kan de NBA zijn , echt ik walg van wat ik hier zie. Moment ik moet over geven


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  4. […] via Stad Antwerpen subsidieert moskeebezoeken voor schoolkinderen voor niet minder dan 27.800 euro […]


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading