Vlaanderen weer van ONS’. Met die duidelijk Vlaams-nationalistische boodschap wil het Vlaams Belang naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober trekken. Voorzitter Tom Van Grieken bestempelde op de persconferentie in de Brusselse Madou die ONS daarbij als het kernwoord in een pleidooi voor wat ONS bindt: een gemeenschappelijke cultuur, een gedeelde geschiedenis en collectieve waarden.

Die waarden kunnen, mits de nodige moeite en respect, ook gedeeld worden door nieuwkomers, vindt hij, maar nooit mag immigratie het duurzame sociale weefsel en het opgebouwde solidariteitsmodel ondergraven, want onze solidaire waarden en massa-immigratie staan haaks op mekaar en dat geldt zeker op lokaal vlak. Daarom trekken de Vlaams-nationalisten naar de stembusslag van 14 oktober met een twaalfpuntenplan, met als punt 1 de herinvoering van de Wet-Gol, waardoor gemeenten opnieuw inschrijving van vreemdelingen kunnen weigeren als hun draagkracht daartoe is overschreden.

Ik ga hier niet alle twaalf punten opsommen, maar toch vermelden dat het VB een strikte inning wil van de vreemdelingentaks van 50 euro die in bepaalde gemeenten, ook onder N-VA-bestuur, is weggestemd. Gemeenten moeten een terugkeerbeleid kunnen voeren, asielcentra op hun grondgebied kunnen weigeren en financiële steun kunnen beperken. Zij moeten, eventueel via meldpunten, illegalen actief kunnen opsporen. Huisjesmelkerij en overbewoning moeten worden aangepakt en principieel moet in Vlaanderen worden vastgehouden aan het gebruik van Nederlands.

Hoofddoeken moeten verboden worden in scholen en openbare diensten. In het gemeentelijk onderwijs moeten ONZE normen gelden, ook wat voedsel betreft. Er moet paal en perk worden gesteld aan de wildgroei van moskeeën. Twaalfde en laatste punt: sociaal huisvestingsbeleid op maat van het eigen volk. En nu ik het toch over eigen volk heb, volgens Tom Van Grieken moet dat volk zich niet laten afleiden door “het voortdurende getater, getoeter en getwitter” van Theo Francken, maar kijken naar cijfers en feiten die aantonen dat er hier de afgelopen jaren niet minder maar meer vreemdelingen zijn binnengekomen, wat de Vlaamse belastingbetaler niet minder maar meer poen kost.

Die massale immigratie ondermijnt niet alleen onze sociale zekerheid, meent Van Grieken, maar bedreigt ook onze manier van leven en in bepaalde steden en gemeenten draait dat zelfs uit op een bevolkingsvervanging. Vandaar de niet mis te verstane boodschap dat elke Vlaming zich opnieuw thuis moet kunnen voelen in zijn eigen land. ‘Vlaanderen weer van ONS’! Die boodschap zal worden verspreid op 20m²-borden en op kleiner formaat in alle brievenbussen van Vlaanderen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vlaams Belang gaat voor ‘Vlaanderen weer van ONS’”

  1. Ik hoop dat het VB haar kiezers kan terugwinnen én dat de verraders van nva in vlammen opgaan.

    Maar hoofddoeken, moskeeën, boerkas of islam moeten niet verboden worden. Raciale vreemdelingen moeten hier gewoon buiten. Allemaal. Verwijder hen; en al dat pislam gedoe verdwijnt als sneeuw voor de zon.

    En gelieve geen belachelijke anti NPD of Gouden dageraad toestanden meer. Je wint niets door te kruipen voor dit anti-blanke hoerensysteem.

    No more cucking!

  2. Ik vind het een hele mooie en heel geslaagde campagne!

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading