Als u zich soms afvraagt waarom de kerken leeglopen, wel hier is een voorbeeld. Het afgebeelde heerschap is de pastoor van de Mariakerk in het Duitse Aalen (Baden-Württemberg). Tijdens de Pinksterviering vond de man het nodig om…  een hoofddoek te dragen. Daarmee wilde hij protesteren tegen de tussenkomst, in de Bundestag, van volksvertegenwoordiger Alice Weidel (AFD), die het dragen van hoofddoeken in het openbaar wil laten verbieden: “Hoofddoeken moeten uit het straatbeeld en de publieke ruimtes verdwijnen. Dat zou wettelijk moeten worden vastgelegd. Het dragen van een nikab of boerka moet zelfs overal worden verboden.

Volgens pastoor Sedlmeier schendt men met dat voorstel de “menselijke waardigheid“, want “iedereen moet de kans krijgen zijn of haar geloof te uiten overal en ten allen tijde“. Hij greep de geest van het Pinksterevangelie aan om deze ‘boodschap’ te verkondigen. De nog immer gefrustreerde Duitsers applaudisseerden zelf na zijn preek.

Jammer genoeg is deze pastoor representatief voor de huidige katholieke kerk. Het zijn uitzonderingen die zijn stelling niet delen. Hopelijk voor hen wacht hen niet het lot van hun Normandische collega, die in de kerk de keel werd doorgesneden door islamieten…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Duits pastoor draagt Pinkstermis op… met hoofddoek”

  1. Van zot gesproken…

  2. Ratteke Maurice

    Ja, Ne slimmen ziet het er toch niet uit, misschien had hij voorouders die de dertig jarige oorlog 400 jaar geleden hebben mee gemaakt in Duitsland waar ze de verkeerden uit de vensters gooiden.

Trending

%d bloggers liken dit: