Neen, het went nooit: brandstichting of vandalisme omwille van afwijkende politieke ideeën. Ook nu weer. De campagnecaravan van Lorin Parys uit Leuven is afgebrand. Hoppa! Zomaar in rook opgegaan. Omdat Parys een mening heeft die niet strookt met het wereldbeeld van de linkse minderheid in dit land. Minderheid inderdaad, want ondanks de gestage groei van de groene brulkikkers, blijft links denken voorbehouden voor ultra-vegetariërs, bakfietsproleten en kaviaarsocialisten. En die zijn met een verwaarloosbaar aantal, maar dankzij de – nochtans aangekondigde – Lange Mars door de Instellingen hebben ze media en onderwijs stevig onder de knoet.

lpc.jpg

Maar terug naar de smeulende, niet langer rijdende barak van Parys. Kapot. Helemaal naar de vaantjes. En dat vinden we niet leuk. En hijzelf uiteraard ook niet. Maar de man is oprecht strijdvaardig: “We laten ons niet doen. We werken verder.” En wat dat werk inhoudt boeit zelfs niet. Van andermans eigendom blijf je af en wanneer een mening je niet aanstaat, dan ga je in dialoog. DIALOOG beste linkse vrienden. Jullie toverwoord om bijvoorbeeld IS-terroristen te stoppen. Zomaar leuk even babbelen. Maar neen, sommigen begrepen dat anders en gingen aan het in brand steken van caravans. Niet flink en niet meer doen aub! Alle morele steun voor Lorin vanwege onze redactie. Sowieso!

Filmpje:

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Caravan van N-VA’er in brand gestoken: “Wie denkt dat we hiervan onder de indruk zijn, vergist zich!””

  1. Frederik Van der Linden

    Beste redactie, jullie menen dat de reden om die caravan te vernielen van politieke aard is. Maar het zou toch evengoed kunnen dat er nog een andere is? Ik heb zo mijn eigen gedacht en een goede verstaander weet wat ik bedoel…


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Ik zou die caravan gewoon laten staan, het is de beste reclame.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading