In het Europees parlement werd zopas de ‘Eurobarometer’ voorgesteld, een peperduur onderzoek waarmee 27600 kiezers in de EU gevraagd werd naar hun sentiment ten aanzien van Europa en de EU.  De resultaten zijn geen goed nieuws voor hysterische Eurofielen als Verhofstadt en co:  liefst 44% van de ondervraagde Europese burgers geeft aan, dat de EU-koers in de verkeerde richting gaat.  Daar tegenover vindt slechts 32% dat het wél de goede kant uitgaat.

Massa-immigratie en de open grenzen, zoals ze door de EU gewild zijn, spelen daarbij een grote rol.  Net zoals de Brexit er kwam en Trump verkozen werd omdat de gewone burger de massa-immigratie beu is, zo keert de gewone burger zich ook daarom nu tegen de EU.

Wie nu zou denken, dat de pro-EU-kaste daaruit zou besluiten dat het misschien tijd is eens na te denken over die koers, die komt bedrogen uit.  De EU-elite is ervan overtuigd dat zij met open grenzen en massa-immigratie ‘goed bezig’ is, en dus kan ze maar één oplossing bedenken: om de ‘domme’ burgers wat verstand bij te brengen, moet er méér propaganda komen.  In de aanloop naar de Europese verkiezingen van 2019 zal dan ook een monsterbedrag van 30 miljoen euro, of 1,2 miljard oude Belgische frank, over de balk gegooid worden aan propaganda: advertenties en TV-spots om de Europeanen ervan te overtuigen hoe belangrijk, goed en noodzakelijk de EU is.

We hebben één troost.  Zodra een regime zijn toevlucht moet nemen tot propaganda om de eigen burgers ervan te overtuigen dat het goed is, is de ineenstorting doorgaans nabij.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “44% Europeanen tegen koers EU, EU-oplossing: méér propaganda”

 1. Voor een klein land als België is op economisch gebied Europa een zegen. Wat migratie betreft, vroeger was er ook immigratie maar velen werkten niet of deden ( kregen ) de jobs die de Belgen niet wilden. Dat is nu gedaan, de Belg moet in zijn eigen land nu op de werkvloer concurreren met de soms beter geschoolde immigrant.

 2. […] via 44% Europeanen tegen koers EU, EU-oplossing: méér propaganda […]


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Dierckx Guido

  Weg met de EU het vergif van de Wereld.

 4. Ik hoop het dat de ineenstorting nabij is. Ik kan Verhofstadt en co hun vuil bakkes nie meer zien!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. Vraagje: wat zou je er van vinden als iemand je in je eigen privé woning zou komen moeien? Zeggen wat je moet doen en wat je niet mag! En dan er nog veel voor laten betalen! Zou je daarmee akkoord gaan? En wat zou je zeggen als die dictator dan nog eens komt vertellen dat je vreemden moet binnen pakken .. die dan mogelijk je woning zullen trachten over te nemen? Wat zou je dan doen?
  Solidariteit en samen werken is heel goed, maar je laten dicteren door anderen gaat te ver!
  De EU gaat naar mijn gevoel veel te ver en gaat te werk als een over de EU landen heersende dictator!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 6. Ratteke Maurice

  Eindelijk, Eindelijk een Licht in de Nacht, Misschien en ben ik zeker van zullen ze hun eigen vergiftigen net zoals Netels, als je netels een tijd in een emmer water onder steekt wordt hun sap vergif . Giet dit sap / smurrie op de netels en ze zijn weg na een tijd.
  Zo zal de EU zichzelf vernietigen , zeker weten.

  1. Dierckx Guido

   Weg met de eu ik ben het beu met die achterlijke debielen

 7. Joseph Emma De Vriendt

  Het kan alleen maar slechter gaan met Europa…

Trending

%d bloggers liken dit: