Twee weken terug kon u op deze website het schokkende nieuws lezen dat de Europese Unie een heuse verklaring heeft opgesteld waar in alle openheid een Afrikaans invasie wordt goedgekeurd en zelfs als officieel beleidsdocument is vastgelegd. Dit houdt in grote lijnen in dat men legale immigratie vanuit Afrika naar Europa wil vastleggen als beleid. Een dergelijk beleid heeft in Nederland nog tot geen enkel debat geleid onder de volksvertegenwoordigers, enkel de Partij voor de Vrijheid (PVV) haalde in twee Kamerdebatten hierover het bewuste document aan en vroeg om opheldering.

Dit verdrag dat immigratie van Afrika naar Europa wil regelen, wil daarnaast ook nog met geld van de Europeanen in Europa de Afrikanen hier financieel ondersteunen. Het is door de Nederlandse delegatie ondertekend en wel door de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers (een liberaal van VVD.) Tijdens een Kamerdebat, vorige week gehouden, wees Sietse Fritsma van de PVV op de verklaring met het uitdrukkelijke verzoek om hierover met alle volksvertegenwoordigers te gaan debatteren;

Voorzitter, dank u wel. Ik wil graag een debat aanvragen over de richting van het Nederlandse immigratiebeleid met de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. Deze staatssecretaris heeft recentelijk de zogenoemde verklaring van Marrakesh ondertekend. Dat betekent simpelweg dat het kabinet meer immigratie wil vanuit Afrika. De PVV vindt dit een onbegrijpelijke stellingname …

De reactie van de meerderheid van de Tweede Kamer was dat hiervoor geen steun is, wel voor een brief van de Regering waarin men hierover uitleg geeft. Geen enkel open debat in de Tweede Kamer aldus, ook niet in kleinere vorm.

Een dag later kwam PVV-kamerlid Vicky Maeijer hierop terug in een ander debat dat ging over de Europese samenwerking;

Meneer Mulder, ik bewijs mijn kiezers in ieder geval een betere dienst dan u uw VVD-kiezers met het ondertekenen van de verklaring van Marrakesh. U heeft het over het bestrijden van illegale immigratie, maar uw staatssecretaris tekent een verklaring voor het promoten van legale immigratie. Dus waar heeft u het eigenlijk over? Maar ik ga over mijn eigen vragen en ik stel u er hier twee, omdat er morgen een top plaatsvindt, die over uitbreiding gaat en over het Europese perspectief voor de Westelijke Balkan. Dus ik hoor nog steeds graag de antwoorden op mijn twee vragen.

Een Kamerlid van de VVD reageerde dat inmiddels bekend is hoe de PVV over immigratie denkt. Alle vragen vanuit de PVV over deze verklaring werden aldus niet beantwoord en komen uiteindelijk terecht bij een toekomstig debat Algemeen Overleg Migratiebeleid, daar zal wellicht dan ook de regeringsbrief over de Verklaring van Marrakesh worden besproken. Dan horen we wellicht ook wat de VVD-staatssecretaris heeft bezield om namens Nederland en zijn inwoners een dergelijk verdrag te ondertekenen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Verklaring van Marrakesh: enkel de PVV vraagt in Nederland om opheldering”

  1. En ondertussen worden blanke kinderen verkocht als seksslaven door bruine en zwarte “mensen”. Pure horror.

    https://www.amren.com/news/2018/03/pedophile-grandfather-sold-children-for-sex-in-a-telford-rape-house/

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading