Onze politiediensten voeren momenteel een hopeloze strijd om de wetgeving inzake verblijf, die door een democratisch parlement met ruime meerderheid vastgelegd is, op het terrein te handhaven, zoals in een rechtsstaat van hen verwacht wordt. Duizenden illegalen stromen over onze wijd openstaande grenzen;  grenscontroles worden niet systematisch georganiseerd; allochtone smokkelaars en bendes verdienen goed geld aan het onwettig transporteren van hun landgenoten, die helemaal geen ‘slachtoffers van mensensmokkelaars’ zijn maar integendeel gewillige en goed betalende klanten. En passant veroorzaakt dat een boel criminaliteit, zoals het neersteken van 2 Polen in Blankenberge onlangs nog eens duidelijk maakte.

In Wallonië probeerde een bende illegalensmokkelaars zopas agenten te vermoorden, door ze met een bestelwagen plat te rijden. De agenten gebruikten uit wettige zelfverdediging correct hun vuurwapen om het aanvallende voertuig te stoppen. Daarbij werd een 2-jarig kind per ongeluk geraakt, het zou aan de schotwonde overleden zijn.

Mawda, het tweejarig kind dat omkwam nadat een illegaal met een bestelwagen probeerde politie-agenten te doden.

De gevolgen zijn nu voorspelbaar. We zullen de volgende dagen en weken een ware propaganda-orkaan over ons heen krijgen, waarbij de foto van het gedode meisje op de voorpagina van alle leugenpers zal prijken, en de tientallen door Soros gefinancierde NGO’s luidkeels zullen krijsen voor een ‘humaan’ beleid en voor ‘menselijk medeleven’. Wat ze eigenlijk bedoelen is: open grenzen, zodat alle profiteurs, verkrachters, criminelen en terroristen voort ons land kunnen binnenstromen om onze samenleving te ontwrichten. Dat de schoten enkel werden gelost omdat de illegalen probeerden de agenten te vermoorden, zal vlotjes onder de mat geveegd worden.

Bereid u dus voor op een propaganda-orkaan. En geef ze weerwerk: met reacties op Facebook, met afbeeldingen, met sympathiebetuigingen aan onze politie. Wij plaatsen alvast een grote afbeelding van de onschuldigen in dit verhaal: de politie, waarvan de mannen en vrouwen hun leven riskeren om te proberen de wet te handhaven, tegen het geweld en de agressie van woeste vreemdelingen in, ondanks wereldvreemde rechters en idiote politici. De waarheid moet keihard gezegd worden: als die Iraaks-Koerdische illegalen onze wetten hadden gerespecteerd, zoals het hoort, dan had dat meisje nog geleefd. De enige schuldige in dit verhaal zijn dus haar ouders of begeleiders, die haar wetens en willens illegaal in een overvolle bestelwagen gezet hebben.

spik.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Illegalen plegen moordpoging op agenten, meisje (2) sterft: enige schuldigen zijn haar ouders of begeleiders”

  1. Als de ouders gestopt waren dan zou dat niet gebeurt zijn maar ze doen wat ze willen ze hebben de auto niet gestopt het is niet de fout van de politie

  2. Van Orshaegen

    Wet is wet en inderdaad hadden zij gestopt had dat meisje nog geleefd dus de enige schuldigen hieraan zijn de ouders en begeleiders

  3. Alsof daar enige twijfel zou over mogen bestaan. Als de politie je doet stoppen, en je veegt er je Kl…. aan, dan moet je verwachten dat er op je geschoten wordt. Indien de politie dit systematisch zou doen, dan zou men wel wat voorzichtiger worden. Wie niets te verbergen heeft die stopt. In Amerika hadden ze de bus waarschijnlijk doorzeefd, kwestie van zeker te spelen.

Trending

%d bloggers liken dit: