We berichtten enkele weken terug over de islamitische aanslag vlakbij het centrum van Den Haag, daar stak een moslim in op mensen en schreeuwde daarbij de bekende kreet ‘Allahoe akbar’. Vanaf het fatale moment trachtte de overheid zoveel mogelijk de achtergrond en de kennis hiervan binnen de eigen gelederen te verdonkeremanen. We weten inmiddels meer, zo ook dat de politie in Den Haag zelfs een waarschuwing had ontvangen, specifiek over de dreiging van deze man. Waarom ontkent men nu dan dat de dreiging er was? Reactie lokale politie; ‘De bevindingen van het onderzoek zijn niet in het systeem verwerkt’.

Dit zijn de woorden van hoogste baas van de Politie Eenheid Den Haag. Dat heet in bureaucratiejargon dan een menselijke fout en daarom waren terroristische plannen van Malek F. niet bekend bij de top van de politie, het Openbaar Ministerie en de burgemeester van Den Haag. Tenminste als u dan een dergelijke verklaring nog gelooft, wat gezien het grotere plaatje dat men schetst over een verwarde man die zomaar wat mensen neersteekt ieder persoon met wat twijfel achter zal laten.

Burgemeester Krikke van Den Haag zei snel na de aanslag dat de verdachte bekend was om zijn verwarde gedrag. We mogen allemaal notie nemen dat verward gedrag wel goed wordt geregistreerd. Toch zou er door andere instanties binnen de overheid wel onderzoek zijn gedaan naar deze man en de dreiging. Dezelfde politiecommissaris van Den Haag meldt dat dit het Openbaar Ministerie en de inlichtingendienst AIVD betreft.

Begrijpt u de Nederlandse overheid nog? Een onderzoek naar een terrorist dat tot niets leidt en hij vervolgens gewoon een aanslag pleegt. Zijn dreiging voor de bevolking ergens bekend, maar niet vastgelegd voor de lokale politie, de belangrijkste speler in dit verhaal. Incompetentie alom, met als gevolg drie zwaargewonden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading