Lobbyclub van George Soros vlucht uit Hongarije weg naar… Berlijn

George Soros is een Joodse miljardair die zijn fortuin misbruikt om in gans Europa de democratie te ondermijnen met steun aan extreemlinkse lobbygroepen.  Diensten voor Europese grensbewaking belasteren, folders uitdelen aan illegalen over hoe ze makkelijker Europa illegaal moeten binnendringen, illegalen aanmoedigen en bijstaan om meer klachten in te dienen tegen politiemensen die hun job doen: de sinistere clubs van Soros doen het allemaal, en zijn zo mee verantwoordelijk voor de destabilisatie en demografische ondergang van West-Europa.  

In Midden- en Oost-Europa is de antinationalistische winter echter voorbij, en bloeit terug een gezonde samenleving op onder vaderlandslievend bestuur.  Vooral in Polen en Hongarije nemen de kiezers het voortouw, en stemmen democratisch hun land weg van de afgrond, naar een blanke, veilige, stabiele samenleving met blanke gezinnen van man en vrouw en vele eigen kinderen.  De extreemlinkse clubs voeren een hetze tegen de democratische regeringen daar en gebruiken alle middelen waarover ze beschikken: leugens en desinformatie via de linkse leugenpers van West-Europa, chantage en bedreigingen via de Europese instellingen en internationale instanties zoals de VN.

In Hongarije sloeg men echter stevig terug en mikte men op datgene waarvoor Soros gevoelig is: zijn geld.  De extreemlinkse club ‘Open Society Foundation’ heeft in Hongarije geen draagvlak, en moet dus vanuit het buitenland gefinancierd worden.  Orban bereidde dan ook een wet voor, waarmee een belasting van 25% geheven wordt op buitenlandse steun voor verenigingen in Hongarije.

Een meesterlijke zet, zo blijkt: Soros gooit de handdoek in de ring en trekt zijn extreemlinkse club weg uit Hongarije.  Niet toevallig verhuist ze naar de hoofdstad van de West-Europese zelfvernietigingsdrang: Berlijn.  Daar wordt het beleid gevoerd zoals Soros het wil:  de grens opengooien voor 1 miljoen illegale indringers, die het land vervolgens overspoelen en zich te buiten gaan aan criminaliteit, verkrachtingen, geweld en terreur.  De schurk is dus verjaagd uit het ene land – maar helaas nog niet uit Europa.

 

6 comments

  1. Wat SOROS betreft toch heel graag een waarschuwing voor Hongarije. Hopelijk heeft Hongarije de geldkraan en de rekeningen van SOROS door hem gesponsorde NGOs zijn en hun geld in beslag genomen zodoende dat dit al voor een hele tijd is geblokkeerd. Men kan alle kanalen gebruiken om dat crapuul SOROS te stoppen misschien even aan de russen vragen om een beetje GIF voor hem te bestellen.

Comments are closed.