Ook in 2017 ging de massa-immigratie in België onverminderd door: maar liefst 130.000 nieuwe vreemdelingen stroomden binnen, meer dan ooit in de jaren van Di Rupo.  Zowat 30 jaar geleden telde België nog 10 miljoen inwoners, nu al 11,3 miljoen.  Overal veranderen onze steden en centrumsteden in vergaarbakken van Noordafrikanen, negers en asielzoekers.  Het zichtbare en voelbare gevolg:  meer criminaliteit, meer sexuele aanrandingen, meer moskeeën en minaretten.  En de Vlamingen? Zij blijven in hun zetel en voor hun TV zitten.  Alle Vlamingen?  Nee, de moedige mannen en vrouwen van Voorpost betogen opnieuw tegen islamisering, dit keer op zaterdag 12 mei om 14 uur in Kortrijk.

Voorpost kondigt de actie als volgt aan:  ‘Om in het verzet te gaan tegen de moskeeënbouw en islamisering van ons Europees avondland organiseert Voorpost een betoging met als thema: ‘Stop islamisering’.  Voorpost verzet zich al jaren tegen allerlei vormen van islamisering en zal dit blijven doen.  Terreuraanslagen, gelieerd aan de islam, moeten als normaal beschouwd worden maar wij hoeven dit helemaal niet te aanvaarden. Kom in het verzet!  Maak samen met ons van deze betoging een succes.  Wij trekken door de straten van Kortrijk met de slogan: Stop de islamisering!

Aanvang 14u00.

Er worden bussen ingelegd via:  Bus 1 Antwerpen – Kortrijk (11u00 Berchem, 11u30 Sint-Niklaas, 12u00 Lokeren, 12u45 Gent, 13u30 Kortrijk)

Bus 2 Genk – Kortrijk (10u00 Genk, 10u30 Lummen, 11u00 Aarschot, 12u00 Aalst, 12u30 Gent, 13u30 Kortrijk)

Bus 3 Nederland – Kortrijk ( Deventer, Utrecht, Rotterdam, Breda, Kortrijk)

Inschrijven voor de bussen verplicht via:  Vlaanderen: castelein.coutereel@telenet.be of 0478/64 97 03, Nederland: actiegroep-nl@voorpost.org

Hier nog eens de beelden van de vorige Voorpostbetoging tegen islamisering in Gent, die geslaagd en sfeervol was.  REACT zal er in Kortrijk bij zijn.  U toch ook?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Massa-immigratie gaat door, Voorpost betoogt in Kortrijk”

  1. 11,3 miljoen inwoners??

    Dit belachelijke land was 30 jaar geleden al overbevolkt. Je moet geen raketgeleerde zijn om te begrijpen dat dit onmogelijk zo verder kan gaan.

    Vreemd genoeg dezelfde linkse stinkerds die al tientallen jaren liggen te zeuren dat Blanke mensen teveel kinderen hebben zijn nu aan het zagen over de vergrijzing van het Westen. We moeten dringend een miljard of 6 bruine “mensen” importeren.

    Je zou bijna gaan denken dat er een anti-Blank complot achter zit…

Trending

%d bloggers liken dit: