De patriottische Franse meisjesgroep, ‘Les Brigandes’, was uitgenodigd om op 13 en 14 april twee concerten in het Duitse Arnstadt te geven. De concerten zouden doorgaan in de gemeentelijke feestzaal van het Thüringense stadje van 25.000 inwoners.

Vorige week kreeg het stadbestuur van Arnstadt – dat het op zijn beurt aan de organisatoren liet weten – een berichtje van de ‘Duitse Federale dienst voor de bescherming van de Grondwet’, dat het groepje daar niet mag optreden. De concerten werden dus geannuleerd.

In welke mate ‘Les Brigandes’ de Duitse Grondwet bedreigen, werd er niet bijgezegd. Is het omdat de meisjes de vinger op de stinkende wonde leggen?

We kunnen dus alleen maar vaststellen dat in het verziekte Duitsland van Merkel de democratie niet meer bestaat, zeker niet wanneer het over kritische blanke Europeanen gaat.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Merkel legt patriottische Franse meisjesgroep, ‘Les Brigandes’, het zwijgen op”

 1. Toch even informeren over de Brigandes :
  https://youtu.be/tm8tsIr7674

  De vijanden van mijn vijanden, zijn ze onze vrienden ?

 2. Aan drugs, pedo’s, dieven, illegalen, verkrachtingen en bergen andere misdaden kunnen ze niets doen. Maar een nationalistische band stoppen? Poef! Sneller dan de lichtsnelheid.

  Je zou nog gaan denken dat er een complot achter zit…

 3. Hmmm… toch even opletten met Les Brigands. Als ik me niet vergis heeft zelfs het ons bekende Rivarol ooit de allusie geuit dat het hier om een sekte gaat. Dat laatste kon ook wel eens een reden zijn waarom de groep niet welkom is in Duitsland? Ik weet het niet, maar ik heb wel zo mijn twijfels over de groep. Toegegeven, ze maken mooie liederen, maar de man achter het project is – zacht uitgedrukt – tamelijk omstreden.

 4. Was ik een moslim, ik lachte me gek want ‘bij ons’ worden volksverraders opgeknoopt, als ze geluk hebben … en ondertussen wetten we onze machetes voor die stomme blanke roze varkentjes. Hoe is dat mogelijk, ooit waren het gevreesde ridders, maar nu … pfff … lulletjes rozenwater met enorm veel pretentie en heiliger dan hun paus.

 5. Walgelijk. En protesten? Nee hoor.

Trending

%d bloggers liken dit: