[BREKEND] Opnieuw aanslag in Frankrijk: soldaten aangereden in Varces, dader op de vlucht. Lees hier!

De lijkschouwing – voor zover die nog nodig was – op luitenant-kolonel Arnaud Beltrame, die bij de slachtpartij door een moslim in de Super-U van Trèbes om het leven kwam, bracht zaken aan het licht die de leugenpers maar al te graag verzwijgt. Officieel heet het dat de kolonel overleed ten gevolge van ‘des lésions mortelles à l’arme blanche au niveau du cou’, in mensentaal wil dat zeggen dat de man omkwam door dodelijke messteken in de halsstreek. Maar zelfs bij zo’n ernstige feiten wordt het volk belogen en bedrogen. De bevolking mocht (mag) immers niet weten dat de officier zijn keel werd doorgesneden, dit naar aloude islamitische gebruiken. Maar we begrijpen hun bedoelingen wel, een ‘steekje’ in de hals is nog altijd ‘mensvriendelijker’ dan iemand met één horizontale snijbeweging aan de keel, van het leven beroven. Van in het begin wisten we dat er gelogen werd. Maar door afspraken tussen het regime en de pers was het quasi onmogelijk om de juiste toedracht te achterhalen.

Compromitterende tweets brachten echter snel duidelijkheid. De (gerevolteerde) zus van de chirurg die de wacht verzekerde in het ziekenhuis van Carcassonne, waar de kolonel werd binnengebracht, stuurde volgende berichten de wereld in:

“Mijnheer de minister, stop met de bevolking te beliegen met de hulp van de media. Mijn broer is de chirurg die luitenant-kolonel Beltrame in het ziekenhuis van Carcassonne ontving. Hij bevestigde me deze morgen dat zijn keel wel degelijk werd overgesneden”.

Het zou ons nog niet verbazen dat de ‘loslippigheid’ (lees schending van het beroepsgeheim) van de chirurg nog gevolgen gaat krijgen. Het regime tolereert immers geen tegenspraak, zeker niet wanneer de islamcollaboratie wordt aangekaart.

De hypocrieten spreken nu van een held, van iemand die zijn leven gaf voor Frankrijk en de vrijheid. Diezelfde hypocrieten gaan vandaag staan drummen om toch maar een plaatsje aan de kist bemachtigen. Ge zult ze straks zien staan ‘aux Invalides’ in Parijs, waar de man een nationaal eerbetoon zal krijgen.

En intussen is het maar afwachten vooraleer de volgende Europeaan de keel wordt overgesneden.  Walgelijk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

21 reacties op “Franse held werd ritueel islamitisch geslacht: pers en politiek liegen tot in het lijkenhuis”

 1. […] u de beelden van de grensoverschrijdende solidariteitsbetuigingen aan de afgeslachte Franse agent vorige week. Een terecht eerbetoon voor dit slachtoffer van de islamterreur, maar opnieuw parels […]

 2. Hier een uitstekende video van Kai Murros over de komende rassenoorlog:

 3. Ik ben een moslim en ik ben trots daarop het is niet omdat een rotte appel er tussen zit dat iedereen slecht is als je geen fatsoenlijk antwoord kan geven dan hou uw racistische uitspraken voor u zelf bij belgen zitten ook slechte mensen zie dutroux

  1. Ga in het land van uw voorouders de “trotse” moslim uithangen.

  2. Belhay,

   De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
   De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
   De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
   De islam is de enige religie die kindbruidjes/pedofilie ondersteunt.
   De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
   De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
   De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
   De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
   De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
   De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
   De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
   Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
   De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
   De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
   De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
   De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
   De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
   De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
   De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
   De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
   De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
   De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
   De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
   De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
   Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
   De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
   Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

   Ik wacht op reactie …………………………….

  3. No one of these people is innocent. Their culture is based on hatred and death in the name of religion. No chance exchange ideas.

 4. OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!….De Koran roept al 1400 jaar op tot moord, strijd en geweld!…„Dood hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” (Koran 9:29)…„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4)…„Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.”(Koran2:98)…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/03/17/wie-eurabia-wil-verhinderen-moet-zelf-actief-worden-geen-stemmen-meer-voor-pro-islamitische-politici/

 5. Ik begrijp ieders frustratie, maar zolang terroristen niet erkend worden als oorlogsmisdadigers evenals hun daden zullen deze klootzakken blijven voortdoen onder bescherming van mensenrechten organisaties. Op traditionele politiek mag ge nooit rekenen. Deze willen en zullen niets doen anders zijn ze hun bruine stemmen kwijt

 6. […] Volgens een bevriende pater handelde politieman, een bekeerde Christen, uit Christelijke motieven toen hij zich liet gijzelen in ruil voor de vrijlating van de gijzelaars. Volgens berichten werd zijn keel door de moslim terrorist met een jachtmes doorgesneden. […]

 7. Pierre van haver

  Ik vind dit zeker heel erg , voor hem zijn vrouw en kinderen en familie , Maar één ding vraag ik me af ? waarom blijven wij als bevolking in die leugens geloven , waarom zetten wij ons niet recht met opgeheven hoofd en borst vooruit en komen we nooit op straat tegen al deze leugens en het zand dat onze ministers ons in de ogen smijten . Maar ja in de jaren 60, 70, 80, 90, enzv hebben veel van onze ministers veel geld verdiend om dat gespuis hier binnen te laten . ieder moest stemmen op Philip De Winter , Of geef vlaamsblok gewoon de kans om hun te bewijzen .

  1. Het wordt tijd dat we eens opsttaan met zijn allen. Dat doen de Spaanjaarden en Fransen toch ook ?

   Wij Nederlanders laten alles gelaten over ons heen komen en zijn het kind van de (overheids) rekening.

  2. Mommen Véronique

   Niet alleen vlaams blok ook de NVA Franck doe het ook heel goed maar krijgt weinig steun dat ze die partijen eens hun werk laten doen dan gaan we veel zien veranderen

 8. Ik wist al van in mijn jeugd dat arabieren een laf en niet te vertrouwen volkje was.
  Uit de boeken van Carl May.
  Later dacht ik och ja dat was fictie.Nu blijkt het de laatste jaren dat het toch allemaal waar is. Vertrouw nooit zo te nimmer een arabier, of beter een moslim.

  1. Zeg maar Arabieren….niet alleen moslims, weet uit eigen ervaring dat ook de Christelijke copten aldaar het liegen en bedriegen in het bloed zit, natuurlijk heeft men tussen alles kaf en koren….maar Arabieren…inderdaad doorgaans best niet vertrouwen

  2. Ik was nog net geen19 jaar in 1955 toen ik met een koopvaardij schip in Port Saïd mijn eerste ervaringen met dat soort te verduren kreeg, ik kwam uit m’n hut staat er een Egyptenaar die probeerde de mij dirty postcards te verkopen, de chef-kok die dat hoorde een ex Korea soldaat timmerde hem in elkaar. Na het ontbijt kwam ik in mijn hut toen ik een hand door de patrijspoort zag komen die probeerde mijn wekker te stelen, die kon ik nog net redden. Ik koop in Port Saïd twee leren koffers, die bleken van papier te zijn, ( aldoende leert men ) in Suez probeerde ze me weer te bestelen, Ik heb gelukkig dat volk, wat ik intens haat gelukkig terug kunnen pakken, dat streelde mijn ego,………….het is een onsoortig volk.

 9. Ratteke Maurice

  Ja waarlijk WALGELIJK en zeker op de manier hoe men de bevolking tracht leugens wijs te maken om dat zwart crapuul te pamperen
  Ik vraag me waarlijk af wanneer zal dit stoppen en wanneer zal me het schavot terug in dienst nemen om er een groot deel zoals Merkel, >Soros, Junker, Timmermans, Rorthchild zonder deze in Rome niet te vergeten; deze zeker al aan de strop te hangen Zij zijn een gevaar voor onze maatschappij Ik hoop dat ik dit nog mag meemaken

  1. Het vuile tuig en Brussel laat alles maar binnen komen. w
   acht maar Brussel jullie zijn snel aan de beurt

  2. Zet de naam rutte er ook maar met hoofdletters bij, deze aartsleugenaar

 10. Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

Trending

%d