Nadat Schild & Vrienden een metersgrote spandoek verwijderde van linkse subsidieslurpende wereldverbeteraars, dat diezelfde naïevelingen aan het Gravensteen van Gent bevestigd hadden om de zogezegd weinig humane migratiepolitiek van de EU aan te klagen, kwam de censuurstorm op gang.

  • Stap 1: haal het filmpje van de actie van Facebook.
  • Stap 2: verban Dries Van Langenhove, woordvoerder van Schild & Vrienden, naar de virtuele Facebook-gevangenis voor 30 dagen.
  • Stap 3: haal het filmpje van YouTube.

En zo geschiedde. Enkel op Instagram vind je het filmpje nog terug. Voor zolang het nog duurt. En daarom hebben wij het filmpje voor alle zekerheid op ReAct gedownload. Speciaal voor u én omdat het aanschouwen van linkse geitenwollesokkentranen nu eenmaal niet uit de ether gehaald mag worden. Het vermaak is te groot!

Bij deze:

Voorheen tijdelijk op YouTube, nu voor eeuwig op ReAct!

ytc.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Op ReAct géén censuur na geslaagde actie Schild & Vrienden aan Gravensteen in Gent”

  1. Mooi filmpje en goed uitgevoerde actie. Proficiat aan “Schild en Vriend”.

  2. Straffe dingen. De sencuurmachine draait overal op volle toeren. Ben mijn Utube geschiedenis en abonnementen eens diepgaand aan het nakijken. Grote kuis, kwestie van wat overzicht te houden. En wat zie ik? Een groot deel van de critiese stemmen zijn ondertussen simpelweg weggejorist door de sencuur. Filmpjes waarin getoond wordt hoe ge weet wel welk krappul steelt, op de straten kakt en mensen op de trein aanvalt … allemaal foetsie. Brave burgers die een filmke postten om te vertellen hoe ze verkracht of ineengeslagen zijn … allemaal weg. Diektatuur op komst? Nee hoor, la nouvelle cuisine est déjà arrivée. Oorlog op komst? Nee hoor, die al is volop aan de gang. Alleen fotookes van zonsondergangen, stroopgedichtjes en berichtjes over wat ge gisteren gegeten hebt zullen stilaan de overhand halen. Dus, als ge niets meer van me hoort … dan ben ik monddood gemaakt. De volgende stap is het eksekutiepeleton, voor wie de geschiedenis een beetje kent. (de spelfouten zijn opzettelijk).

  3. […] Op ReAct en Nageltjes géén censuur na geslaagde actie Schild & Vrienden aan Gravensteen in Ge… […]

  4. Frederik Van der Linden

    Krijg geen beeld ???

Trending

%d bloggers liken dit: