De Utrechtse feesttent TivoliVredenburg houdt geen kinderfeesten meer met als thema cowboys en indianen. Dat heeft van doen met de extreemlinkse groep De Grauwe Eeuw, die een aantal maanden terug aangifte deed vanwege het feest, dat volgens hen racistisch zou zijn. Een feest in juni van het vorige jaar, dat eenmalig het thema het Wilde Westen had, heeft tot veel gedoe geleid en dat betreurt de uitgangsgelegenheid. ”Het is niet verstandig geweest dit thema te kiezen”, liet directeur Frans Vreeke aan de media weten.

Volgens De Grauwe Eeuw is hier sprake racistische stereotypering. De groep, die ruim aandacht krijgt in de pers, was eerder deze maand al in het nieuws omdat de leider van de organisatie Sinterklaas met de dood bedreigde. Ondanks dat het een minuscule organisatie is, met duidelijk een gewelddadig karakter, blijkt een beetje druk voldoende om mensen te overreden. TivoliVredenburg reageert bangelijk en vermoed dat dit onderwerp discussie oproept en dat is al voldoende om schielijk van dit thema af te zien.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Utrechtse feesttent viert niet langer feesten met cowboys en indianen”

  1. De bende van verzuurde wereldverslechteraars doen niet liever dan alles dat normaal is kapot maken.

    Enkel smeerlapperij moet gepromoot worden. Homo en transgender-waanzin voor de kleuters, drugs legaliseren, rassenvermenging en pedosex normaliseren, en niet blanke immigrantjes binnenhalen bij de miljoenen.

  2. We evolueren in een rotvaart naar een islamomarxistische maatschappij. Alle vrouwen gehuld in een zwarte jutezak met immer een bolle buik. De mannen heelder dagen met hun gat omhoog richting Mekka. Vrouwen waarvan de zedenpolitie oordeelt dat de jutezak niet helemaal volgens de Hadith gestreken is, worden gestenigd. Allah zij geprezen ! De mannen waarvan de kont het laagst zit, krijgen 50 stokslagen. Weerom is Allah geprezen ! En voor het overige : één dorre woestenij, vol geronnen bloed. Zonder muziek, zonder wijn, zonder plezier, volstrekt cultuurloos. En Allah zag dat het halal was.

  3. Misschien een kinderfeest met volkscommissarissen en contrarevolutionairen ?

Trending

%d bloggers liken dit: