Voorpost betoogt op 10.3 tegen Turkse moskee, wint proces tegen Termont

Net als de andere (centrum)steden van Vlaanderen is de ‘omvolking’, waarbij de Vlaamse bevolking vervangen wordt door vreemdelingen, in volle gang.  Brussel is al lang verloren, Antwerpen en Gent staan dit jaar voor een kantelpunt:  In oktober van dit jaar zal de allochtone stem doorslaggevend zijn, want de allochtonen zullen de socialisten aan de macht houden – of terug brengen.  Om zijn kiezers niet voor het hoofd te stoten besliste SP.a-kopstuk Termont daarom dat de vaderlandslievende beweging ‘Voorpost’ niet mocht betogen in de stad tegen de bouw van een nieuwe enorme moskee in de Gentse wijk ‘Rabot’, waarvoor ook een beschermd monument verknoeid wordt.

Uiteraard gebruikte Termont daarvoor het wangedrag van zijn eigen kiezers als alibi: bij een vorige, vreedzame betoging van Voorpost schopten de Turken keet en vielen ze de politie aan.  En ‘dus’, aldus de ondemocratische logica van Termont en co, mocht Voorpost niet opnieuw manifesteren…  Larie uiteraard:  als men weet dat Turken gevaarlijk en agressief zijn, dan moet er maar genoeg politie zijn om hen in toom te houden.

Termont kwam van een kale reis thuis: Voorpost trok naar de Raad van State, en kreeg gelijk: de vrije meningsuiting geldt tot nader order ook in Turkenstad Gent.  Voorpost toont zich in een persbericht erg tevreden:  ‘Begin januari besloot Gents burgemeester Daniël Termont om de betoging van Voorpost te verbieden. Naar aanleiding van de bouw van een megamoskee in de Gentse Rabotwijk vroeg Voorpost goedkeuring om op 17 februari te betogen met als thema ‘Stop moskeeënbouw, stop islamisering’.  Het verbod was duidelijk politiek geïnspireerd en Voorpost ondernam dan ook juridische stappen om het recht op vrije mening op te eisen en diende klacht in bij de Raad van State. Nadat alle argumenten tegen de betoging konden weerlegd worden reageerde de Raad van State positief. Voorpost is dan ook bijzonder verheugd dat de betoging alsnog kan doorgaan.’

De anti-Turkse betoging tegen de nieuwe reuzemoskee komt er dus en wel op zaterdag 10 maart 2018 en start op het Sint-Baafsplein in Gent om 14u00.  

Voorpost legt bussen in. Inschrijven is verplicht via karin.moller@outlook.be.  Deelname in de onkosten : € 5 p.p.
Er vertrekt al zeker 1 bus vanuit Antwerpen via Sint-Niklaas en Lokeren.  Een andere bus vertrekt zeker vanuit Limburg en gaat via Genk, Geel en Berchem (Antwerpen).

‘Ter verdediging van ons volk, onze levenswijze en onze tradities!’, zo laat Voorpost-boegbeeld Luc Vermeulen weten.  ‘Kom mee in het verzet!’

Alle echte Vlamingen weten dus waar ze die dag moeten zijn en verwacht worden.

 

 

One comment

  1. Hopelijk zijn alle VLAAMS Belang mandatarissen op post…ook Ex en gepensioneerden….

Comments are closed.