Publicist Dr. Sid Lukkassen gaat in een aflevering van Café Weltschmerz in gesprek met Vlaams auteur Olli Salvatore over de complottheorieën rond de Bende Van Nijvel. Deze houden heel België al sinds de jaren ‘80 bezig en veel feiten en getuigenissen wijzen steeds weer in de richting van een politiek gedreven terreuraktie. De Vlaamse auteur Olli Salvatore deed zelfstandig onderzoek naar de achtergronden en beweegredenen van de bende van Nijvel. Hij baseert zich daarin op eerdere onderzoeken en inmiddels bekende feiten. Ook hij volgt de conclusie dat het om politiek gedreven terreur ging.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Was de Bende Van Nijvel een politiek gedreven complot?; Sid Lukkassen en Olli Salvatore”

 1. Olli Salvatore verliest zichzelf door persé zijn gelijk te willen bewijzen door het aanhalen van massaal veel al dan niet vermeende complotten. Bij iedere vraag schiet hij verder weg naar andere complotten, hij geeft geen enkel bewijs, meestal vermoedens. Het is te eenvoudig steeds weer te zeggen dat zaken algemeen geweten en bewezen zijn, quod non. Dat er meer achter zit bij de Bende van Nijvel is duidelijk, dat hebben de leden van beide parlementaire onderzoekscommissies, Gerolf Annemans en Coveliers, duidelijk aangetoond, maar echte bewijzen zijn er nog steeds niet !
  Wat Olli Salvatore doet is suggereren, mist spuien en duidelijk Rusland en Poetin uit de wind zetten en de VS als baarlijke duivels aan de schandpaal zetten. Dat in de geopolitiek enorm veel misloopt is duidelijk. Geld en macht zijn de drijvende krachten. In dat opzicht is de TV-reeks Salamander wel verhelderend. De Bende werd destijds als uiterst rechts complot weggezet, wat heeft dat dan te maken met het plaatsen van kernwapens in België ?
  Olli Salvatore is duidelijk een fantast.

  1. ‘Olli Salvatore is duidelijk een fantast.’

   Veel meer dan dat zelfs. Blijkbaar gaat het om Olivier Bronselaer.

   ‘Protest

   Antwerpen heeft er een nieuwe extreem-rechtse partij bij, met de originele naam ‘Protest’. Die wil van de stad een stadstaat maken, zoals Monaco en Singapore.

   Stichter-voorzitter Olivier Bronselaer, een 33-jarige kelner, vindt dat Vlaams Belang niet ver genoeg gaat in zijn voorstellen. Zo wil hij kerkasiel strafbaar maken, permanente drugscontroles met checkpoints in alle treinstations, en een registratie van de seksuele geaardheid op de ID-kaart.

   Na enig zoekwerk blijkt dat de man in kwestie onder het pseudoniem Wolfgang Meister keet geschopt heeft op fora o.a. dat van politics.be…’

   (De Standaard)

   ‘Schrijvende kelner wil Europa leiden

   “Ik ben de geschikte man om de voorzitter van de Europese Commissie, op te volgen”, zegt Olli Salvatore, schrijversnaam van de kelner die werkt in een restaurant op de Groenplaats. “Mensen zullen mij misschien uitlachen, maar dat kan me niet schelen.”’

   (HLN)

   Duidelijk dezelfde persoon.

   1. Lol. Ik had al direct door dat we die niet serieus moesten nemen. Als ze de Delta cel van Dendermonde verder laten werken op Philippe De Staercke dan was dat dossier nu waarschijnlijk al lang opgelost.

 2. ja dhr Thierry Baudet (14,1888) heeft het toch over hetzelfde, de kartelpolitiek?? de Inheemse HOllandse bevolking mag zich niet verzetten en terug vechten tegen de discriminatie en hun politieke volksvertegenwoordigers worden bruut buiten gesloten en monddood gemaakt.

  Het wordt tijd dat de wetenschappelijke argumenten, voors en tegen vd zieke Multikukeluku eens op tafel worden gelegd.

  Immigratie is feitelijk totaal overbodig in Nederland, en de kartelpolitici die Pro Immigratie zijn moeten verplicht worden om serieus te luisteren naar argumenten van de inheemse blanke Hollanders.

  Herr Thierry Baudet (14,1888) heeft toch 100000 procent gelijk. Stem op hem zou ik zeggen als het kan in je stad.

 3. Beetgenomen van Hilde Geens is een zeer goed boek over de feiten zonder in onzinnige complot theorieën te vervallen.

 4. Zoals reeds vanaf de begin periode een hypothese was en ligt het er vingerdik op dat het een politiek complot was gewoon om de bevolking in de ban te houden wordt er over de roze balletten ook geen woord meer gesproken wat volgens mij een link is Iets anders dan huidige tijd en toch wil men Vlaams Belang monddood maken gewoon om dezelfde reactie te bekomen.. Wie denkt er even nuchter na, Niemand of Ja enkelen die Vlaams Belang gelijk geven maar dezen worden uitgesloten uit de maatschappij. Hoelang dit nog zal duren weet ik niet want de ogen blijven gesloten. Gelukkig krijgen de Sossen meer en meer tegenwind, Cdnv hun ARCO affaire trachten onder de mat te schuiven en Open Vld met groot Blazoen de wereld te verbeteren om hun gechoemel weg te moffelen

Trending

%d bloggers liken dit: