De VRT titelt: ‘Holsbeek zet beruchte kerststal terug‘. De VRT, dat is die tv-zender op uw en onze kosten. Een kerststal is een symbool van vrede alwaar voor velen het stichtend voorbeeld Jezus Christus werd geboren, nadat Jozef en Maria nergens welkom waren. Asielzoekende vluchtelingen in feite. In andere gevallen de lievelingetjes van de staatszender. Maar jawel, de VRT slaagt erin dit symbool, dat “nu eenmaal bij kerstmis hoort,” aldus de eerste schepen van Holsbeek, Rudy Janssens (CD&V), ‘berucht’ te noemen. Want zo’n stalletje straalt agressie en criminaliteit uit of zo? Worden er bijvoorbeeld drugs in verhandeld dan? Schepen Janssens: “het is amper 15 cm groot!” En dat allemaal omdat collega-schepen Annelies Vander Bracht van Groen! vorig jaar enkele klagende bewoners steunde door de stal te laten verwijderen want “niet religieus neutraal“. Trezebees kreeg het plat van de hand van Theo Francken (N-VA) en de stal kwam prompt terug. Zitten en zwijgen dus. Mooi. En de stal komt ook dit jaar in het gemeentehuis te staan! De volle 15 cm. Zoals het ook hoort trouwens. Maar de VRT noemt het daarom een “beruchte kerststal”. Gelukkig blijft Vlaanderen gespaard van beruchte moskeeën met beruchte imams. Stel u voor dat ons dat zou overkomen! Een streepje muziek dan maar.

ksv.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “VRT slaagt erin om kerststal ‘berucht’ te noemen na plaatsing ervan in gemeentehuis”

  1. Het gifGROEN gedoe is dan ook een muzelmanse partij.

  2. Een tip voor Groen! – Misschien kan men beter alleen maar ‘religieus neutrale’ vluchtelingen toelaten … twee man en een kamelenkop, als het ware.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Ratteke Maurice

    Annelies Vander Bracht van Groen is niet vandoen en is voor velen een platvijg die net zoals haar genoten van groen ons andere zaken door het strot wil rammen. Zou zij zelfs niet beter in hare zandbak spelen in plaats van onze cultuur van onze voorouders naar de kl… botten te helpen?? Dus waarde Madam, hou uw Klappe.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  4. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading