Vlaams Belang-fractieleider in Antwerpen Filip Dewinter is in zijn nopjes: “Gelukt! Vlaams Belang Antwerpen haalt slag thuis en wint moskee-gevecht! Bart De Wever gaat in op VB-eis en koopt moskeesite. Oppositie voeren werkt…” Het gaat over het voormalige postgebouw in Antwerpen-Noord waar de moslimpjes een moskee planden van bijna 4000 vierkante metertjes groot. Die dromen kunnen ze nu opbergen, want ’t Stad maakt gebruik van het voorkooprecht en plant nu zélf de aankoop van het gebouw. N-VA-schepen Nabilla Ait Daoud wil er namelijk een kinderdagverblijf in onderbrengen. Probleem van de baan? Niet als we opnieuw Filip Dewinter mogen geloven die even na zijn euforische berichtje ‘Islamwatch‘ retweette: “Benefiet Marokkaanse moslims aankoop supermoskee gaat gewoon door ondanks aankoop moskeesite door stadsbestuur. Andere locatie?” Want het bewuste foldertje dat verdeeld werd door haat- en andere baardmansen en waar heel de heisa mee begonnen is, toont als locatie voor de grootste moskee van de Koekenstad nog steeds de foto’s van het postgebouw. Afwachten dus.

https://twitter.com/islamwatchVL/status/939044234488942592

fam.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Geen megamoskee in Antwerpen-Noord, Filip Dewinter: “Gelukt! Oppositie werkt!””

  1. Eens temeer wordt het nut van een zweeppartij bewezen. VB stemmen is dus GEEN “verloren stem” zoals door PoCo gazettenpraat schrijvelaars geïndoctrineerde naievelingen wanen.

  2. Ratteke Maurice

    Neen geen Leffe, wel een Grimbergen Leffe is als steun bedoelt aan de Moskeeën dus Leffe buiten InBev heeft ook geen Kerstbier meer enkel nog winterbier dus Sorry


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

    1. Oh, ik dacht een grapje.
      Neem me niet kwalijk.

  3. Hoe minder haatpaleizen, hoe beter !

  4. Het nadeel van deze “koshere” nationalisten is dat men alleen tegen de islam ageerd, maar alle andere indringers buiteen spel laat! Van hen kunnen we niets verwachten om ons de witte mens te beschermen. Het kwaad moet bij de wortel worden aangepakt, het zionisme zadeld ons op met al die migranten, zonder ons te vragen of we het goed vinden ons eigen land te laten kapen!

  5. Goed gedaan mannen, drinken we een Leffe?

    1. Neen, geen Waals bier !

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading