Negers slaan carnavalist hospitaal in in Aalst, spoor van vernieling in Denderleeuw

Bij de meest recente rellen in Brussel werd al vlug duidelijk dat een deel van de relschoppers afkomstig was uit de streek Aalst, Ninove en Denderleeuw. Door leugenpers en politiek werden ze meteen bestempeld als ‘Vlaamse jongeren’. Wat een mop, iedereen weet dat het om zwarte negers gaat. Voor de lokale Vlaams Belang-politici was dat geen verrassing: zij waarschuwen nu al jaren dat er in de streek massaal negers toekomen, die zich steeds driester misdragen.

Vlaams Belang-kopman Steve Herman meldde vandaag dat de zaak helemaal uit de hand liep aan ontmoetingscentrum ‘De Brug’. Eén van de vele carnavalsgroepen die Aalst rijk is hield er een eetfestijn. Dat werd – zoals gewoonlijk zonder enige reden – het doelwit van rondhangende bendes negers. Mensen werden met eieren bekogeld, een carnavalist werd zwaar geslagen en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Uiteindelijk werd een brandblusser leeggespoten en werd de brandende barbecue met grof geweld tegen de grond gesmeten. Hier een beeld van de ravage:

In Denderleeuw postte Vlaams Belang-lijsttrekker Kristof Slagmulder dit weekeinde dan weer enkele foto’s van de inbraken en vernielingen zoals die dezer dagen in Denderleeuw dagelijkse kost zijn.  Ook daar zijn groepen negers de hoofddaders.

Voor het Vlaams Belang zijn oorzaak én oplossing duidelijk.

De ongehinderde instroom van teveel zwarte immigranten, legaal en illegaal, moest vroeg of laat uit de hand lopen’, zo klinkt het. Die gasten komen vaak uit bendes of uit gebieden zonder enig gezag, en respecteren alleen een harde hand; Politie, gerecht en lokale politiek reageren véél te laks op hun wangedrag en baldadigheid. Praatjes en knuffeltjes werken averechts. Gevolg: het vandalisme, de criminaliteit en het geweld lopen kompleet de spuigaten uit. Het wordt hoog tijd dat er zerotolerantie komt en dat al wie zich misdraagt ofwel de cel ingaat of het vliegtuig op, terug naar Afrika.

 

16 comments

 1. Wat ze doen is zeker en vast totaal verkeerd.Maar het woord neger stoort mij.Dat wordt niet gezegd dat is zo denigrerend. Dat is fout .

  1. Kent u het land ‘Nigeria’? Waarvan zou dat komen denkt u? Er is helemaal niets mis met het woord ‘neger’. Het komt van het Latijnse ‘niger’, en dat betekent gewoon ‘zwart’. Daar is helemaal niets denigrerends aan in het Nederlands.

 2. Zou dit geweld deels of geheel gemotiveerd zijn door fervent anti-blank racisme vanwege deze gewelddadige negers ?

 3. Inderdaad, cel in of terug naar land van herkomst! En liever optie 2, die kosten ons al genoeg!

 4. Jullie kunnen ook terug rammen……moet je wèl een clubje flinke mannekes gereed houden,maar waar vind je die tegenswoordig.

 5. En dit is nog maar het begin lieve mensen , want zij die durven hun stem verheffen zijn de racisten , en dit alles in naam van een vermaledijde misplaatste misdadige verregaande verdraagzaamheid ….

 6. Russische politie eens de vrije hand laten nemen om Denderleeuw en omliggende op te kuisen die mannen kloppen erop ook al lig je al op de grond.

 7. Moest al lang iets gedaan zijn tegen die bende leeglopers door hun lakse beleid maken ze ze van ons racisten ze zijn gewoon bang van die vreemdelingen denk dat het de maat vol is en er is geen geloof meer in de traditionele partijen dus zijn we verplicht om op vb te stemmen de enige partij die voor het blanke ras is .

  1. Euhm, bij mijn weten is deze informatie net afkomstig van het Vlaams Belang? Los daarvan ben ik inderdaad ook de mening toegedaan dat die Dewinter zich beter eens wat minder onledig houdt zijn godsdienstoorlogje en dat de partij terug wat meer in de smiezen krijgt dat het niet alleen ‘moslims’ zijn die een probleem vormen. Immigratie is hét probleem.

 8. Het zullen de vriendjes van de Extreem Linkse Burgemeester FONCK zijn die hun geliefde sport beoefenen en in Aalst zullen het de uitwerpselen Sorry de uitwassen zijn van dezelfde soort die hun sport beoefenden

 9. wanneer gaan ze eens hun Belgische nationaliteit afnemen en terugsturen

Comments are closed.