Het partijcongres van de rechts-nationale politieke partij Forum voor Democratie heeft afgelopen weekeinde een groot publiek getrokken. Zo’n 2000 mensen bezochten het jaarcongres van de partij in de RAI-evenementencomplex te Amsterdam. Zowel partijvoorman Thierry Baudet als het andere FVD-Kamerlid Theo Hiddema namen het woord, daarnaast sprak de conservatieve filosoof John Laughland. Met een dergelijk congres, populaire politieke thema’s en een groeiend ledenbestand toont men aan een serieuze kracht aan de rechterkant van het Nederlandse politieke spectrum te zijn.

Forum voor Democratie werd in 2016 een politieke partij en veroverde tijdens de laatste Tweede Kamerverkiezingen twee zetels. Ze heeft inmiddels ook een bloeiende jongerenorganisatie en werkt aan een eigen denktank. Standpunten die de nieuwe politieke formatie actief uitdraagt, zijn de kritiek op massa-immigratie, het uittreden van Nederland uit de Europees Unie en de baantjesmachines van het partijkartel openbreken. Volgens Thierry Baudet leven we op een kantelmoment en zei hij o.a. het volgende tijdens het congres;

Onze identiteit, onze eigenheid staat op het spel. Niet alleen door wat er hier binnen onze eigen landsgrenzen allemaal misgaat, maar ook door grote bedreigingen die van buiten komen, de Europese superbureaucratie, een euromunt die ons heel erg veel geld kost en multinationals die via lobbyparadijs Brussel wetgeving afdwingen waar het Nederlandse MKB volkomen door wordt uitgehold.

Bekijk hieronder een samenvatting van het congres van het FVD 2017, gehouden afgelopen zaterdag 25 november.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Drukbezocht congres Forum voor Democratie in Amsterdam”

  1. … maar dat komt niet in de krant !

Trending

%d