In Limburg is het nog groen en blank, denkt een mens, maar dat is lang geleden: ook in het bronsgroen eikehout rukt de haatsekte islam snel op.  In Genk en elders zijn het de vriendjes van de Turkse sultan Erdogan die de plak zwaaien, maar ook in Hasselt gaat het helemaal de verkeerde kant op:  daar willen de moslim nu een megamoskee bouwen voor maar liefst 4000 personen.  De lokale politiek vindt dat uiteraard prachtig, want méér stemmen, maar het patriottische verzet organiseert zich.  Ook daar komen er – net als in Gent tegen de reusachtige Turkse moskee in de wijk Rabot – protestacties.
 
Op Facebook werd om te beginnen een protestpagina gestart.  ‘Wij willen mensen informeren, maar ook de grieven verwoorden van allen die niet achter dit project staan’, zo klinkt het. ‘Een project dat verkocht wordt door de stad Hasselt (SP.a – CD&V en NV.A) als een goed nieuws show. Enkel het VB stelt in deze kritische vragen en probeert in de mate van het mogelijke weerwerk te bieden. Het gebouw komt op een terrein van 6580 vierkante meter, binnen de Grote Ring in de Heilig Hartwijk en zal naast een moskee ook klaslokalen bevatten voor koranlessen.
Naast het informeren willen we op dit moment aan frontvorming doen. Zoveel mogelijk likes, volgers en beoordelingen verzamelen en de mensen op de hoogte houden van stand van zaken. Op gepast moment zal er een petitie komen en ook een protestactie. (We willen dit groots gaan aanpakken en bussen inleggen vanuit elke provincie, kopstukken van de strijd tegen de islamisering uitnodigen …maar dit moet nog uitgewerkt worden natuurlijk en is nog niet concreet.)’ 
Wat ons betreft, hoe meer protest tegen de bastions van de duivelssekte, hoe liever wij het hebben!  Aanklikken dus maar, die Facebookpagina tegen de megamoskee in Hasselt!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Moslims en SP.a/CD&V/N-VA willen megamoskee voor 4000 man in Hasselt: het verzet komt op gang”

  1. Zou iemand op het bouwterrein per ongeluk een varkenskop kunnen verliezen ? Want “een ongeluk is gauw gebeurd”


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Gaat dit nu NOOIT niet stoppen of moeten wij Vlamingen veel hardere acties ondernemen tegen dit Vuil Crapuul Gespuis iets wat hier hoegenaamd niet huis hoort. Waar zitten de LEEGHOOFDEN van Politiekers die enkel stemmen willen en eigen volk laten creperen ?


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: