De islamisering van het Avondland gaat ongestoord door, wat in het noorden van Frankrijk nog maar eens wordt aangetoond. Zo laat Dominique Delion (1962-) burgemeester zonder etiket van Rantigny, een stadje van 2540 inwoners uit de regio Hauts-de-France  op een 80-tal km van Parijs, halal kerstpakketten uitdelen.

Het document van de gemeente stelt twee vragen aan de oudere bevolking:

  • Wenst u al dan niet een kerstpakket?
  • Zo ja, met of zonder varkensvlees en alcohol?

enl.png

Toch eigenaardig voor een land dat scheiding tussen religie en staat zo hoog in het vaandel draagt.

Of zoals onze vrienden van ‘Resistance républicaine’ het cynisch verwoorden: “als er rekening wordt gehouden met moslims, waarom dan niet met vegetariërs, veganisten, Anonieme Alcohollisten, diabetici, mensen die uitsluitend vis eten of alleen glutenvrije producten verdragen. En wat met de gelovige joodse gemeenschap, die geen varkensvlees mag eten maar wel alcohol mag drinken?

We kennen u niet, mijnheer de burgemeester, en we moeten u ook niet leren kennen. Maar waarschijnlijk bent u iemand die het woord ‘integratie’ te pas en te onpas in de mond neemt. Uw multicultureel Kerstmangedrag staat haaks op die integratiegedachte. Bovendien zijn uitingen van religieuze overtuigingen in publieke domeinen (overheid en onderwijs) verboden. U overtreedt dus de wet op het laïcisme, ‘la laïcité’. Misschien bent u ook wel iemand die liever geen kerstkribben in uw gemeente ziet, om de moslims niet te choqueren. De Raad van State zou u in dat laatste geval zelfs gelijk geven.

Maar goed, allicht mogen we niet klagen dat ze nog keuzepakketten aanbieden. Binnen tien jaar is varkensvlees en alcohol misschien verboden of onvindbaar. Althans, als het zo verder gaat.

Mijnheer de burgemeester, doe wat uw vorige president Sarkozy, monsieur Kärcher, ooit aan iemand voorstelde: ‘casse-toi, pauv’ con’.

Inderdaad, verdwijn, collaborateur! Aux armes, citoyens!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Kerstpakketten aangeboden in Frans dorpje: “wenst u met of zonder alcohol en varken?””

  1. Pure en onversneden Oikofobie !


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading