Steun REACT – geef ons 1 euro (of meer)

De leugenpers beu?

Steun jij de opkomst en doorbraak van de vrije media?

Geef dan een kleine bijdrage aan REACT!

Een euro voor de vrije pers!

Lang genoeg heeft de leugenpers de mensen misleid met fake news, propaganda voor de traditionele partijen, leugens over de vaderlandslievende partijen, propaganda voor de islam en de multikul. Dankzij de sociale media breekt de vrije pers door – en elke euro die we van u krijgen, wordt goed besteed aan het verder doordringen van de waarheid op Google, Facebook en Twitter. Maar dat kan alleen dankzij jouw steun! Links onder deze tekst ziet u een vakje met daarin '1', als u op de PayPallknop rechts ernaast drukt, geeft u ons 1 euro! (Het mogen er ook meer zijn, het aantal kunt u dan zelf aangeven door het cijfer 1 in 5 of 6 of zo te veranderen…) De betaling verloopt automatisch via een Paypall-rekening. Storten op onze bankrekening kan natuurlijk ook: zie de gegevens hieronder! DANK U!

€1,00

adv-steun-react

1 Comment

Reacties zijn gesloten.